حجت الاسلام والمسلمین تقی قرائتی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، به تشریح اهمیت جایگاه مسجد در اسلام پرداخت و بر لزوم توجه بیش از پیش مسئولان فرهنگی کشور و خانواده ها به این نهاد مقدس اسلامی تاکید کرد.
وی با اشاره به این که در طول تاریخ اسلام، مساجد در همه کارها محور بوده اند، ابراز داشت: امام زمان(عج)حرکت و قیام خود برای ایجاد عدل و داد و برپا داشتن حکومت جهانی و توحیدی را از مسجد شروع خواهند کرد.
مدیر موسسه مسجد با تاکید بر این که مسجد مربوط به همه انسان ها در همه زمان هاست و متعلق به افراد و گروه های خاصی نیست، تصریح کرد: در مسجد کسی از دیگری برتر نیست و این مسئله بسار حائز اهمیت است و نباید به سادگی از کنار آن گذشت.
*نقش مسجد در بهبود مشکلات روحی و روانی
وی با اشاره به این که براساس نظر متخصصان و پزشکان درصد بسیار بالایی از مشکلات بیماران ریشه در مسائل روحی و روانی دارد، افزود: در گذشته، ارتباط مردم با مسجد و روحانی مطلوب بود و مشکلات به شکل امروزی وجود نداشت، اما امروزه علی رغم این که بودجه و امکاناتی برای درمان بیماری های روحی و روانی مردم در نظر گرفته شده، ولی این گونه مسائل همچنان دامنگیر مردم است، در حالی که اگر مردم در مساجد حضور یابند و به عبادت بپردازند، بسیاری از مشکلات روحی و روانی آنان خواهد شد.
*مسجد؛ مرکز محبت و صمیمیت
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی، مسجد را مرکز محبت و صمیمیت خواند و گفت: مسجد در مسائل خانوادگی، اقتصادی و تربیتی نقش اساسی دارد، اما متاسفانه امروز این مسئله به فراموشی سپرده شده است و درنتیجه، مشکلات عدیده ای ایجاد شده است.
مدیر موسسه مسجد، نقش مهم طلاب و روحانیون در جذب مردم و جوانان به مساجد را مهم و کلیدی دانست و تاکید کرد: ما برای امام زمان(عج)، پادگانی غیر از مسجد سراغ نداریم و اگر ادعای سربازی حضرت را داریم، باید به پادگان های حضرت مرتب رفت و آمد کنیم.
*وظیفه طلاب و روحانیون
وی ادامه داد: در گذشته، مدارس علمیه در مساجد بنا می شدند و تجربه نشان داده که طلاب و روحانیونی که به طور مرتب به مساجد رفت و آمد دارند، موفق ترند، لذا طلاب و روحانیون باید علاوه بر فرهنگ سازی، به صورت شایسته و مداوم در مسجد حضور یابند تا سایر مردم و خانواده ها نیز از آنان الگو بگیرند.
*پداران و مادران مسجدی
حجت الاسلام والمسلمین قرائتی همچنین با اشاره به الگو بودن پدر و مادر برای فرزندان، گفت: پدر و مادرهایی که از عدم توجه فرزندانشان به مسائل دینی و مسجد گلایه دارند، باید دید که خود آنان چقدر به مسجد می روند. اگر آنان به مسجد اهمیت دهند، فرزندان نیز به سوی مسجد تمایل پیدا می کنند.
*انتقاد از رسانه ها
مدیر موسسه مسجد در پایان با انتقاد از رسانه ملی در کم توجهی به اخبار مساجد، بیان داشت: رسانه ها به ویژه مخصوصا رسانه های دینی باید بیش از پیش به مساجد توجه داشته باشند.
انتهای پیام