به گزارش خبرگزاری حوزه از مشهد، مباني جامعه امروز ما آميخته با مباني قرآني و احاديث معصومين(ع) است. با نگاهي عميق و متفكرانه در آموزههاي ديني، راهبردهايي كلي و فراگير را ميتوان به دست آوردكه براي هر زمان و مكان پاسخگوست و نياز مردمان هر روزگاري را بهگونهاي بر آورده ميسازد و اين، همت عالمان دين و دانشمندان ديگر علوم انساني را ميطلبد كه در گفتماني تطبيقي به واكاوي و استنباط چنين راهكارهايي بپردازند.
«مهارتهاي زندگي در سيره رضوي»، تلاشي است فروتنانه براي بهرهگيري از آموزههاي ديني در راستاي ارتقاي مهارتهاي زندگي، از این رو مؤسسه خدمات مشاورهاي جوانان و پژوهشهاي اجتماعي آستان قدس رضوی با انتشار اين اثر ارزشمند سعي کرده، تا در اين اثر ارزشمند با بيان نمونههايي از مهارتهاي زندگي در سيره اهل بيت(ع) به ويژه امام رضا(ع) گامي مؤثر در تبيين سبك زندگي رضوي را بردارد.
این کتاب 100 صفحهاي، توسط محمدرضا شرفي به نگارش در آمده ودر سه هزار نسخه به چاپ رسيده است؛ آنچه كه اين كتاب را حائز اهميت قرار داده، استفاده از عناوين كاربردي به همراه نمونههاي تاريخي ميباشد.
اين كتاب داراي سه فصل است كه شامل«مفاهيم و كليات مهارت زندگي»، «خانواده» و «مهارتهاي تربيتي» ميشود و هر بخشي داراري چند فصل مهم است.
در بخشی از این کتاب آمده است؛ از علايق و رغبتهاي مهم آدمي گرايش به روابط عاطفي با اطرافيان و نزديكان است؛ به ويژه آناني كه اولين توجه آدمي را بر ميانگيزند: نظير والدين، همسر، فرزندان، دوستان و آشنايان. در اين ميان فرد بيش از آنچه به ديگران حس عاطفي ميورزد مايل است علاقه و محبت ديگران را دريافت كند. همسر و شريك زندگي در مقايسه با ديگران از حيث دادوستد عاطفي جايگاه خاصي دارند. در سخنان رسول گرامي اسلام(ص) آمده است: «اگر مردي به همسرش بگويد من تو را دوست دارم اين سخن هرگز از قلب او خارج نخواهد شد.»