یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
روحانی مدرسه

روحانی طرح هجرت یک مدرسه شبانه روزی، جذابیت ها و تفاوت های تبلیغ در بین نوجوانان را تشریح کرد و با انتقاد از کمبود بودجه های فرهنگی گفت:متاسفانه سایر مکاتب انحرافی با بودجه های هنگفت مشغول فعالیت هستند اما، ما درکارفرهنگی و دینی در بین دانش آموزان هیچ گونه حمایتی نمی شویم.

حجت الاسلام جابر برزگر، روحانی طرح هجرت شهرستان اهر، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه درتبریز،گفت: دروس طلبگی را از سال 1373 در شهرستان اهر آغاز کردم و از ابتدای طلبگی دغدغه تبلیغ در بین دانش آموزان و نوجوانان را داشتم.

وی با اشاره به سابقه تبلیغی در روستاها اظهار داشت: 2 سال در روستای "مقصودلو" شهرستان هریس مستقر بودم، سپس یک سال درروستاهای اهر فعالیت تبلیغی کردم و هم اکنون 6 ماه است که در مدرسه شبانه روزی باهنر اهر حضور دارم.

این مبلغ طرح هجرت افزود: حدود 220 دانش آموز مقطع راهنمایی در این مدرسه شبانه روزی تحصیل می کنند که باید با برنامه ریزی صحیح و دقیق زمینه آشنایی بیشتر آنان با فرهنگ اهل بیت(ع) را فراهم کردتا بتوانند در مقابل تهاجم همه جانبه دشمنان اسلام و انقلاب مقاومت کنند.

وی خاطرنشان کرد: برگزاری کلاس های آموزش احکام، اقامه نمازجماعت و پرسش و پاسخ به سوالات اعتقادی و احکام از فعالیت هایی است که در این مدرسه انجام می شود.

حجت الاسلام برزگر ادامه داد: دانش آموزان حضور خوبی در نماز جماعت و برنامه های مذهبی دارند، ما نیز در وقت های فراغت با نوجوانان در والیبال و فوتبال همراه می شویم تا آنان را جذب این برنامه های فرهنگی ودینی نماییم.

وی با اشاره به اینکه در این مدرسه شبانه روزی، نمازخانه  و وضوخانه خوبی احداث شده است، گفت: مدرسه امکانات خوبی دارد، اما در زمستان با مشکل نبودآب گرم مواجه هستیم و دانش آموزان نوجوان این مدرسه به این خاطر اذیت می شوند.

این مبلغ طرح هجرت در ادامه گفت: اگر هدایایی در اختیار ما قرار دهند، فعالیت های بهتری می توانیم داشته باشیم، اما هر کجا مراجعه می کنیم می گویند بودجه نداریم، هر چند برای جذب نوجوانان به سمت برنامه های مذهبی، خودمان هدایایی ناچیزی تهیه می کنیم.

حجت الاسلام برزگر تاکید کرد: وهابی ها و سایر مکاتب انحرافی، با بودجه های مضاعفی که دارند مسجد احداث می کنند و با برنامه های متنوع نسل جوان را جذب می کنند، اما ما با کم توجهی نسبت به بودجه های فرهنگی، نیروهای انقلابی مان را کم کم از دست می دهیم و هیچ گونه حمایتی نمی شویم.

*تفاوت تبلیغ مدرسه ای

وی همچنین با اشاره به تفاوت تبلیغ در روستا و مدرسه اظهار داشت: تفاوت تبلیغ در روستا با مدرسه این است که در فضای مدرسه با دانش آموزان و نوجوانان صمیمیت بیشتری داریم و حساسیت خاصی نسبت به رفتارها و برخوردها دارند، وقتی وارد مدرسه می شویم، نوجوانان دانش آموز با شور و اشتیاق خاصی از روحانی مدرسه استقبال می کنند و این یکی از جذابیت های تبلیغ در مدرسه و بین نوجوانان است.

این روحانی طرح هجرت در پایان تاکید کرد: لباس روحانیت تاثیر مثبت خود را دارد و حضور در بین اقشار مختلف مردم، برکات زیادی دارد و دارای نعمت ها و آثارماندگاری است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha