جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
پروفشور کوفه له

قبل از ورود به گفتگوی ادیان، باید با برگزاری جلساتی مشترک در مسیر همکاری میان ادیان و برای بهبود وضعیت بشر در عصر حساس امروز، قدم برداریم.

به گزارش خبرگزاری حوزه، پروفسور کوفه له، معاون دانشگاه سالیزیانا ایتالیا در سفر به جمهوری اسلامی ایران، از مراکز علمی و فرهنگی شهر مقدس قم بازدید کرد.

پروفسور کوفه له که به دعوت جامعة المصطفی به ایران سفر کرده است، با حضور در مجتمع آموزش عالی امام خمینی(ره) و مؤسسه آموزش های کوتاه مدت و فرصت های مطالعاتی، در جلسه ای با حضور تعدادی از اساتید و دانش آموختگان جامعه المصطفی شرکت نمود.

پروفسور کوفه له در ابتدای این جلسه هم اندیشی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های مذهبی خود، اظهار داشت: گسترش روز افزون عوامل ضد فرهنگی در جهان، ضرورت تعاملات دینی و فرهنگی میان جوامع انسانی را دو چندان نموده است.

برپایه این گزارش به نقل "المصطفی"، وی تولدش در خانواده مذهبی را از افتخارات عمر خویش خواند و اظهار داشت: در طول زندگی خویش همواره در راستای پژوهش برای به روز کردن آموخته های دانشگاهی خویش تلاش نموده ام.

معاون دانشگاه ups ایتالیا با اشاره به فعالیت های علمی خویش در دانشگاه های متعدد، یادآور شد: در دانشگاه ضمن تأکید بر مباحث عقلی، تجربیات خویش را به نسل جدید انتقال می دهم.

پروفسور کوفه له تعاملات روز افزون با فقرا و مستمندان را از عمیق ترین اعتقادات مذهبی خود دانست و افزود: با توجه به باورهای اعتقادی، ترجیح می دهم فعالیت مذهبی خودم را در خارج از دانشگاه و با فقرا و مستمندان ادامه دهم.

سخنران این هم اندیشی، تغییر نگرش در نگاه تک بعدی به انسان و این که تمام امور به دست انسان است، را از تحولات عمیق خویش در باورهای اعتقادی دانست و تصریح کرد: نباید نقش خود را در اعمال زیاد بالا ببریم و مغرور افعال خویش شویم. همواره باید اعتقاد داشته باشیم، تمام کارهای پسندیده توفیقاتی است از جانب خداوند متعال و اوست که ما را در این مسیر یاری می کند.

معاون دانشگاه ups ایتالیا در ادامه سخنان خود نگاهی فلسفی به طبیعت را یکی از راه های شناخت خالق جهان نامید و اظهار داشت: کسی که عاقلانه و دقیق به آفرینش بنگرد، متوجه خالق جهان یعنی خداوند خواهد بود. جهان طبیعت آیینه ای، از قدرت خداوند برای شناخت حقیقت باری تعالی است.

پروفسور کوفه له، ضمن تأکید بر پیگیری مباحث گفتگوی میان ادیان اظهار داشت: قبل از ورود به گفتگوی ادیان، باید با برگزاری جلساتی مشترک در مسیر همکاری میان ادیان و برای بهبود وضعیت بشر در عصر حساس امروز، قدم برداریم.

گفتنی است؛ در پایان این هم اندیشی، اساتید و دانش آموختگان جامعه المصطفی نظرات و دیدگاه های خود را به صورت پرسش و پاسخ مطرح کردند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha