به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه»، دکتر حجت الله ابراهیمیان رایزن فرهنگی ایران در اندونزی به منظور ایجاد روابط علمی و فرهنگی با مهمترین دانشگاه فنی مهندسی اندونزی (دانشگاه فنی باندونگ یا ITB) وارد شهر باندونگ که در 150 کیلومتری جاکارتا قرار دارد، شد و از نزدیک ضمن بازدید از بعضی دانشکده های این دانشگاه با پروفسور دکتر "ادوان کاردنا" معاون آموزشی و قائم مقام این دانشگاه دیدار و گفتگو کرد.
حیرت از رشد علمی و تکنولوژی ایران
در این دیدار که پروفسور دکتر "کَدَرسَه"، معاون امور بین الملل دانشگاه نیز حضور داشت، قائم مقام دانشگاه ابتدا از سفر دو سال قبل به ایران گفت و خیزش ایران برای رشد علمی و تکنولوژی در زمینه نانو تکنولوژی و پزشکی را حیرت آور توصیف کرد و اظهار داشت: ارتباط علمی و فرهنگی با کشور بزرگ چون ایران برای این دانشگاه افتخار است.
وی اظهار داشت: این دانشگاه 12 دانشکده در رشته های مرتبط با علوم، مهندسی، هنر و تجارت دارد که در مقطع لیسانس 45 رشته داریم و در مقطع فوق لیسانس 52 رشته و در دکتری 27 رشته.
پروفسور کدرسه در ادامه اظهار داشت: 21.000 دانشجو از اندونزی و کشورهای خارجی در این دانشگاه تحصیل می کنند و نیز این دانشگاه دارای 7 مرکز کلان تحقیقات استراتژیک می باشد و نیز دارای 20 مرکز تحقیقاتی.
دانشگاهی با 1200 عضو هیات علمی
وی ادامه داد: تمرکز مراکز تحقیقاتی استراتژیک در مسایل مهم مثل انرژی، علوم زیستی، تغذیه، زمین شناسی، مواد نانو، هنر، حمل و نقل و شهر سازی است. همچنین دارای 1200 هیأت علمی داریم که بسیاری از آنان تحصیل کرده اروپا، آمریکا، استرالیا و ژاپن هستند.
پروفسور ادوان کاردنا، معاون بین الملل دانشگاه نیز ضمن ابراز خوشحالی از این ملاقات اظهار داشتند: 12 دانشکده این دانشگاه عبارتند از: 1) ریاضی و آمار، 2) علوم زیستی، 3) دارو سازی، 4) زمین سازی، 5) معدن و نفت، 6) مهندسی صنایع، 7) مکانیک و هوا و فضا، 8) برق و انفرماتیک، 9) عمران، 10) معماری، 11) هنر 12) بازرگانی.
دو پیشنهاد برای تقویت همکاری ها و تعاملات علمی
ابراهیمیان ضمن تشکر از مهمان نوازی مسؤولان دانشگاه اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران بر اساس برنامه مبادلات فرهنگی میان دو دولت و با توجه به جهش علمی، در رشته های مرتبط با این دانشگاه آمادگی دارد همکاری متقابل در این زمینه انجام دهد و رایزنی فرهنگی سفارت ایران می تواند نقش وصل کننده این دانشگاه با دانشگاه های مهم ایران را انجام دهد. ضمن اینکه برای شروع کار دو نکته را به عنوان مقدمه فعالیت های علمی پیشنهاد می نمایم:
1- برگزاری روز فستیوال فرهنگی ایران در این دانشگاه
2- تأسیس اتاق ایران
در ادامه پروفسور کدرسه اظهار داشت: هر دو پیشنهاد مورد قبول ماست. در خصوص فستیوال فرهنگی ما در زمان مناسب (حدود یک تا دو ماه دیگر) آمادگی این امر را داریم و نسبت به تأسیس اتاق ایران، درب دانشگاه برای تأسیس اتاقی برای جمهوری اسلامی ایران باز است و در آینده نزدیک، شدنی است.