حجت الاسلام والمسلمین محرمی؛ در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» ؛با تسلیت سالروز شهادت امام محمد باقر(ع) با اشاره به روایتی از پنجمین اختر آسمان ولایت و امامت اظهارداشت: جامعه اسلامی باید با سیره و گفتار اهل بیت
(ع) همراه باشد؛ امام باقر(ع) مردم را به پنج صفت سفارش می کنند؛که عبارتند از؛ اگر مورد ستم واقع شدی ستم مکن ، اگر به تو خیانت کردند خیانت مکن ، اگر تکذیبت کردند خشمگین مشو ، اگر مدحت کنند شاد مشو ، و اگر نکوهشت کنند ، بیتابی مکن .
وی درادامه با اشاره به دستگاه ستمگر اموی افزود: هشام بن عبدالملک در صدد بود تا به هر وسیله ای که شده رقبای خود را از میان بردارد که شخصیت های زیادی را با تهدید و تحریک به جنگ وادار کرد و در نهایت به شهادت
رساند .
عضو هئیت علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در ادامه با بیان اینکه؛ دسیسه های هشام علیه امام باقر (ع)کارگر نشد تصریح کرد: این خلیفه اموی از آنجایی که مدت طولانی برسر قدرت بود؛ هربار که می خواست امام باقر(ع) را به جنگ تحمیلی وادار کند؛ امام(ع) با تدبیر، برای حفظ جان شیعیان توطئههای شوم هشام را نقش برآب می کرد.
حجت الاسلام محرمی رویکرد مبارزاتی امام باقر(ع) را فرهنگی ذکر کرد و گفت: امام باقر(ع) در استفاده از فرصت ها و با رویکرد مدیریتی وارد عمل شده و تمام مبارزات خود را با پرورش شاگردان آگاه و با بصیرت انجام داد.
وی رویکرد مدیریتی امام باقر (ع) را موجب بقای دین اسلام دانست و بیان داشت: امویان با تبلیغ های گسترده ای صد ساله خود نشانی از دین باقی نگذاشته بودند که امام باظرافت خاصی در برهه های فرهنگی علمی؛ فقه، اصول، کلام و قرآن و معارف توحیدی را مدیریت کردند.
استاد موسسه آموزش عالی حوزوی امام رضا(ع) تصریح کرد: امام باقر(ع) را باید احیا گر سنت نبوی در این عصر نامید زیرا موجب رشد وآگاهی، شیعیان در واپسین روزهای حکومت امویان شدند.