حجت الاسلام و المسلمین مسعود عالی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» با اشاره به مطلب فوق اظهار داشت: کسانی که از سیره و گفتار حضرت اباعبدالله الحسین (ع) درس گرفته و در طول محرم و صفر از خود مراقبت داشته باشند، انسان دیگری می شوند و به سمت و سوی فضایل گرایش عجیبی پیدا می کنند.
وی افزود: عزاداری های دهه اول محرم و به طور خاص روز عاشورا، بهترین فرصت برای تغییر انسان است تا بتواند راه سعادت دنیا و آخرت را پیدا کرده و در آن مسیر مقدس گام بردارد.
این کارشناس برنامه های دینی سیما ، نهضت حسینی را دانشگاه بزرگ انسان سازی توصیف کرد و بیان داشت: خدای متعال به برکت قیام خونین سیدالشهدا(ع) بهترین و آماده ترین بستر را برای سعادت انسان ها فراهم آورده و این که ما می گوییم امام حسین (ع) رحمت الله الواسعه است ، معنایش همین است.
وی همچنین با اشاره به فراز پایانی زیارت عاشورا گفت: ما در پایان زیارت عاشورا خداوند را حمد می کنیم که" اَللَّهُمَّ لَکَ الْحَمْدُ حَمْدَ الشَّاکِرینَ لَکَ عَلى مُصابِهِمْ اَلْحَمْدُ للَّهِ عَلى عَظیمِ رَزِیَّتى " شاید سوال شود که برای چه خدا را شکر می کنیم بر مصیبت، مگر مصیبت هم شکر دارد؟ پاسخ این است که چنین مصیبتی بر سیدالشهدا(ع) یک ضیافت است که خداوند اینها را بالا می برد و در پرتو این بلا و این بالا بردن، عالم دیندار می شود.
حجت الاسلام و المسلمین عالی خاطرنشان کرد: در واقع از این طریق آن چهره باطنی عاشورا مشخص می شود که مهمانی و ضیافت خدای متعال است؛ یعنی تا قیامت هر کسی سر این سفره می آید، اشک می ریزد، روضه می خواند، از این ضیافت بی انتها بهره مند می شود و توشه برمی گیرد.