به گزارش خبرگزاری «حوزه» در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین مهدوی راد در سخنانی گفت: آفت بزرگ پژوهش در مراکز علمی ما، سهل انگاری و کپی کردن آثار دیگران است.
وی افزود: این آفت بزرگ سرمایه های عمر و مالی در کشور ما را به هدر می دهد و در عوض هیچ چیزی به تولیدات علمی کشور نمی افزاید.
این پژوهشگر حوزوی با اشاره به اهمیت رعایت سنتهای طلبگی در پژوهش های حوزوی و قرآنی بر لزوم تلاش همه جانبه به خصوص مطالعه گسترده در منابع تاکید کرد.
گفتنی است در پایان این مراسم از پژوهشگران برتر این مرکز در دو سطح سه و دو و همچنین در دو بخش ارایه مقالات برتر سال و همچنین 52مقاله ارایه شده به معاونت پژوهش تقدیر شد.
به این ترتیب در بخش سطح سه، زکیه سادات علم الهدی با بررسی حدیث اثنی عشر در کتب فریقین، صدیقه ادهمی، سکینه عسکری با پژوهش تاثیر علوم عقلی در فقه و اجتهاد و در سطح دو، زینب ثنایی فر با پژوهش حقوق اجتماعی اطفال نامشروع در فقه و قانون اساسی، زهرا برزگر باپژوهش مهدویت در فرقه بابیت و انشعابات آن و راضیه امامیان با پژوهش جایگاه نظم در زندگی از منظر آیات و روایات به عنوان پژوهشگران برتر انتخاب شدند.
در بخش ارسال مقالات به معاونت پژوهش که در سال گذشته به میزان 52مقاله صورت گرفت خانم ها سلیله سادات علم الهدی با پژهش نقد مناقشات ابن تیمیه نسبت به علامه حلی در باب مبحث امامت، بهنوش مبتدی بناب با پژوهش مشروعت تبرک و فاطمه بیات با پژوهش شهادت زنان در دعاوی غیر مالی در سطح سه تجلیل شدند.
بانوان طلبه مورد تجلیل واقع شده در سطح دو نیز شامل خانم ها محدثه پارسی با پژوهش مشاوره در نگاه دین، حدیث حیدری نوکانی با پژوهش آثار اجتماعی صلح امام حسن(ع) و معاویه و مهدیه سادات محمودی با پژوهش بررسی کارکردهای دین بودند.