به گزارش خبرگزاری«حوزه»، این همایش با هدف تعمیق و توسعه پژوهشهای فقهی و اجتهادی در حوزه مسائل تخصّصی هنر از یکماه پیش شروع به کار کرده و محورهای فراخوان مقالات همایش نیز به زودی منتشر خواهد شد.
بر اساس این گزارش: ابعاد محتوایی مقالات، از مباحث مربوط به روشناسی فقاهت هنر تا بررسی زمانمندی احکام منصوص هنر تا مباحث درون فقهی مانند بازپژوهی های احکام و اصطلاحات مرتبط با هنر، تحلیل جایگاه عرف در فقه هنر، نقش انگیزه و محتوا در احکام هنر، تا مباحث پیرامون حاکمیت اسلامی و هنر مانند نقش تزاحم در احکام هنر، محدوده ورود حاکمیت در ممیّزی ها، تا مباحثی درباره تأثیر چالش های بین المللی، تأثیر اغتراب، تأثیر جنسیت در احکام هنر و نیز موضوعاتی ذیل هنر و آزادی بیان، مانند محدوده آزادی هنرمند در نسبت با حریم اشخاص و اصناف و ... را در بر می گیرد.
این گزارش می افزاید: طبق رایزنی های انجام گرفته، مقالات برگزیده پس از ارائه در روز همایش، در مجلات علمی –پژوهشی به چاپ خواهد رسید. تا کنون تعدادی از مراکز علمی و پژوهشی، آمادگی خود را برای مشارکت علمی در این همایش اعلام کرده اند.
خاطرنشان می شود: علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به سایت مدرسه اسلامی هنر به نشانی http://news.isoa.ir/ مراجعه کنند.