یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
پژوهش

حوزه/ مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) دماوند، پژوهش را اصلی ترین بخش و قلب تپنده حوزه های علمیه خواند و بر نیازسنجی در فعالیت های پژوهشی تاکید کرد.

حجت الاسلام رضا حاج آقایی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، با ارائه گزارشی از فعالیت های علمی و آموزشی مدرسه علمیه امام صادق(ع) دماوند، گفت: مردم شهر دماوند از دوره قبل از انقلاب، بسیار متدین و حضور فعالی در برگزاری مراسمات و تعظیم شعائر اسلامی داشتند، اما از وجود حوزه علمیه محروم بودند. البته قبل از انقلاب، زمینی برای ساخت حوزه توسط یکی از خیرین وقف شده بود، ولی اقدام به ساخت نشده بود، تا این که بعد از انقلاب به همت حجت الاسلام سیدعلی شاهچراغی، اولین امام جمعه دماوند، حوزه علمیه در همان زمین وقفی ساخته شد.

وی با تاکید بر این که مدرسه علمیه امام صادق(ع) دماوند به عنوان یکی از اولین مدارس استان تهران در امر تحقیق و پژوهش و ترغیب طلاب به مقاله نویسی پیش گام بوده است، اظهار داشت: مجله­ "مرآت" در راستای ایجاد فضای علمی در همان اوایل تأسیس حوزه راه اندازی شد و هم اکنون هم انتشار آن ادامه دارد و در چند نوبت نیز رتبه­ ممتاز علمی و پژوهشی را کسب کرده است.

مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) دماوند، پژوهش را اصلی ترین بخش و قلب تتپنده حوزه خواند و ادامه داد: طلاب باید نسبت به ارائه­ دو مقاله­= پژوهشی تخصصی و دو مقاله پژوهشی عمومی و کلاسی اقدام کنند و هشت نمره­ بابت پژوهش و مقاله نویسی برای آنان در نظر گرفته شده است.

حجت الاسلام حاج آقایی با بیان این که عناوین پیشنهادی به طلاب جهت انجام پژوهش بر اساس نیاز سنجی ارائه می شود، خاطرنشان کرد: طلاب با انتخاب یکی از عناوین، اقدام به انجام تحقیقات علمی و پژوهشی در عنوان مورد نظر می کنند و بدین طریق هم سطح علمی خود را ارتقاء می دهند و هم نتیجه ای که از ا پژوهش ها حاصل می شود به نیازهای جامعه پاسخ می دهد.

مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) دماوند خاطرنشان کرد: این مدرسه سال گذشته در جشنواره علامه حلی، جزء ده مدرسه اول در ارائه مقالات پژوهشی بود.

وی به برنامه های تهذیبی و تبلیغی طلاب حوزه امام صادق(ع) دوماند نیز اشاره کرد و افزود: در اجرای برنامه های تهذیبی  به طور مستمر از وجود اساتید اخلاق استفاده می شود و بصورت روزانه مسائل اخلاقی و اعتقادی طلاب رسیدگی و در صورت لزوم، مشاوره های لازم ارائه می شود. به لحاظ تبلیغی نیز طلاب حضور فعالی در مراکز علمی شهرستان دارند و علاوه بر اقامه­­ نماز جماعت، به تبیین مسائل دینی و احکام شرعی می پردازند و از این جهت، تعامل خوبی بین حوزه علمیه و مردم منطقه برقرار می باشد.

حجت الاسلام حاج آقایی در پایان با اشاره به ضرورت تقویت حوزه های شهرستان ها، گفت: متأسفانه مدرسه امام صادق(ع) نه دارای موقوفات می باشد و نه از منابع مالی ثابت برخوردار است و همواره با کمک های مردمی سر پا ایستاده و مدیریت، اساتید و معاونین مدرسه ایثارگرانه به حوزه و طلاب خدمت می کنند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha