جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024
تورم

حوزه/ مدیر کمیته تولیدملی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با اشاره به موفقیت های دولت یازدهم در عرصه اقتصاد، اظهار داشت: کاهش تورم با استفاده از کنترل پایه پولی و نه با کنترل دستوری از معجزه و تغییرات بزرگ اقتصادی دوسال گذشته است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، دکتر زمان رستمی امروز در نشست «امکان سنجی استفاده از ظرفیت های حوزه علمیه در برنامه ششم توسعه» که در مرکز تحقیقات اسلامی مجلس برگزار شد، با اشاره به اینکه اعتقاد داریم تمام دولت های کشور مسیر خوبی را طی کرده اند، اظهار داشت: انتقادات به معنای نادیده گرفتن زحمات و تلاش های دولت ها نیست.

وی با بیان اینکه انتقادها برای اصلاح و کاهش فاصله با غرب مطرح می شود، تصریح کرد: وجود فاصله ای که با اروپا و غرب داریم، موجب اعمال سلطه بر ما می شود.

مدیر کمیته تولیدملی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس با انتقاد از کلی گویی ها در تدوین برنامه های توسعه، گفت: هنگامی که هدف گذاری اشتباه باشد، مسیر دستیابی نیز به بیراهه می رود.

زمان رستمی با اشاره به اینکه تمام بودجه نفت صرف بودجه جاری می شود، ابراز داشت: در بحث خصوصی سازی ضعیف عمل شده است.

وی با اشاره به موفقیت های دولت یازدهم در عرصه اقتصاد، اظهار داشت: کاهش تورم  با استفاده از کنترل پایه پولی و نه با کنترل دستوری از معجزه و تغییرات بزرگ اقتصادی دوسال گذشته است.

مدیر کمیته تولیدملی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس افزود: هر دولتی بود به تزریق پول می پرداخت اما دولت کار عظیمی کرده است که چنین اقدامی انجام نداد و انتظارات را مدیریت کرد و به بازار ارز آرامش بخشید.

زمان رستمی یکی از مهم ترین عوامل توسعه کشور را اهتمام به صادرات عنوان کرد و ابراز داشت: در کشورهای دیگر تمام جامعه در خدمت صادرات قرار می گیرد اما در کشور ما این گونه نیست و متاسفانه سفارتخانه های ما، فرش قرمزی برای عبور تولیدکنندگان داخلی نیست.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بر ضرورت تقویت فرهنگ کار و صرفه جویی تاکید کرد و ابراز داشت: بدنه دولت های ما براساس اسراف گرایی است به گونه ای که انسان پیر می شود.

مدیر کمیته تولیدملی مرکز تحقیقات اسلامی مجلس بر لزوم استفاده از آیات و روایات در توسعه کشور تاکید کرد و گفت: براساس داستان حضرت یوسف(ع) متوجه می شویم که هررونقی، رکودی نیز ممکن است داشته باشد.

زمان رستمی افزود: حضرت یوسف مردم مصر را در زمان رونق مدیریت کرد اما متاسفانه ما در زمان رونق اسراف می کنیم.  

وی در پایان با تاکید بر اینکه باید به دنبال تولید حداکثری بود، خاطرنشان کرد: امروز 50 درصد ظرفیت کارخانجات خالی است و به همین دلیل باید با تمام وجود، صادرات را توسعه داد.

انتهای پیام/313/33

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha