به گزارش خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام و المسلمین عباس دانشی امشب در چهارمین همایش وقف و رسانه در قم ضمن تسلیت ایام سوگواری دهه آخر ماه صفر گفت: وقف به عنوان یک سنت دینی مشترک بین ادیان مختلف الهی مورد احترام همه است و همه از نفوذ و کارکرد این سنت ارزشمند تأثیرگذار الهی اطلاع داریم.
وی با بیان اینکه در ایران بناهایی را داریم که شاید هزاران سال از وقف آنها میگذرد، ولی همچنان تأثیر بسیاری دارد که تنها این تأثیرات را در وقف میتوانیم بیابیم گفت: صدقه، قربانی کردن، زکات و عبادتهای دیگر مهم هستند، ولی وقف به عنوان صدقه سرآمد آنها است که همه به آن واقف هستیم.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به اینکه در فقدان رسانههای عصر نو این وقف بود که پیامهای اسلامی و عاشورایی را نسل به نسل و سینه به سینه به ما رسانده است افزود: کربلا قرار بود در کربلا بماند همانطور که تلاش کردند که آثار غدیر را محو کنند، ولی امروز به برکت وقف نامهها از جزئیترین صحنههای عاشورا اطلاع داریم.
وی با بیان اینکه اهالی رسانه وظیفه سنگینی در برابر وقف دارند گفت: رسانهها وظیفه سنگینی در برابر وسوسههای شیطانی که صاحبان اموال را به اسراف فرامیخواند دارند و میتوانند این سنت را احیا و ترویج کنند.
حجت الاسلام و المسلمین دانشی بیان کرد: الگوی جوانان ما میتواند واقفان بزرگ باشد که سرمایه خود را وقف کردند و رسانهها نیز میتوانند نقش مهمی در این الگوسازیها در جامعه داشته باشند.
وی با بیان اینکه وقف منحصر به دارندگان اموال نیست گفت: آیت الله مرعشی نجفی کسی بود که برای تهیه یک کتاب ماهها روزه میگرفت و این کتابها را وقف کرد و توانست کتابخانه با عظمتی را ایجاد کند که نشان میدهد تنها سرمایهداران نیستند که میتوانند وقف کنند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به اینکه کسی که در رسانه قلم میزند میتواند عظمت وقف را به دیگران منتقل کند تصریح کرد: اگر هر روز یک فرد بازاری ستونی از وقف را در روزنامهها بخواند حتماً توجه بیشتری به این مقوله خواهد کرد.
وی ابراز داشت: سنت وقف به عنوان یک صدقه جاریه و میراث مشترک ادیان الهی در اختیار ما است و برای ما بسیار ارزشمند است و کسانی که میتوانند آن را درست تبیین کنند اهالی رسانه هستند.
انتهای پیام/313/30