به گزارش خبرگزاری «حوزه» حجت الاسلام والمسلمین رزاقی ظهر امروز در مراسم عزاداری پیامبر اکرم(ص) و امام حسن(ع) در بیت آیت الله العظمی صافی گلپایگانی گفت: پیامبر اکرم(ص) برترین مخلوق است و در آفرینش نظیر ندارد.
وی افزود: هرچه در وصف پیامبر اکرم(ص) ذکر شود، کم است و هیچ بیانی قادر به وصف مقام و جلال و جبروت نبوی نیست.
سخنران مراسم خاطرنشان کرد: قبل از اینکه خداوند متعال در این دنیا نوری بر افروزد نور نبی مکرم اسلام(ص) را آفرید و پیامبر اکرم(ص) اول مخلوق این عالم است یعنی پیامبر اکرم(ص) بر تمام نظام هستی تقدم وجودی دارد.
وی گفت: روزی پیامبر اکرم(ص) خطاب به امام علی(ع) فرمودند که چیزی از من در این عالم بالاتر نیست و پس از من تو از همه موجودات عالم بالاتری و سپس فرمودند که ملایکه نیز خادمان ما و محبان ما هستند.
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی بیان کرد: یکی از دلایلی که عالم و آدم بر امام حسین(ع) می گرید آن است که امام حسین(ع) آخرین باقی مانده از اهل و آل کسا بودند و پس از پیامبر و حضرت زهرا(س) و امام علی (ع) و امام حسن(ع) برکات عالم به سبب وجود امام حسین(ع) ساری و جاری بود که پس از ایشان این ارتباط الهی با عالم قطع شد و به همین دلیل است که حضرت زینب(س) بیان کردند که قتل حسین(ع) قتل همه هستی است.
وی افزود: پیامبر اکرم(ص) اسوه حسنه است و در همه ابعاد و شوون انسانی و الهی یک اسوه بی نظیر است؛ از جمله مهمترین ابعاد الگویی حضرت، تسلیم محض بودن ایشان و عبودیت حضرت است.
سخنران مراسم خاطرنشان کرد: فلسفه عبادت شکر نعمتی است که به انسان ها داده می شود و انسان ها با عبادت و شکر نعمات خود را گسترش می دهند؛ مهمترین شکر نیز شکر حیات و زندگی و شکر ولایت امام علی(ع) و پیامبر اکرم(ص) است.
این محقق حوزوی گفت: این ولایت اهل بیت(ع) بود که ملت و نظام ما را این چنین سرافزار کرد و ما را خوار و خفیف نکرد؛ امروز نیز باید در مقابل دشمنان با تکیه بر همین عنصر راست قامت باشیم زیرا خمیدگی در مقابل دشمن، خمیدگی نظام اسلامی و خمیدگی دین خواهد بود.
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی بیان کرد: اگر ادعای شیعه بودن داریم، باید زینب اولیای خود باشیم نه اینکه از راهی که آنها رفتند صرفنظر کنیم و خود را محور کارها بدانیم؛ در حقیقت همه رفتار و کردار ما باید به گونه ای باشد که اطاعت و تسلیم دربرابر امر خدا خروجی آن باشد.
وی افزود: مومنان باید بدانند که تنها پیاده روی اربعین را نمی توان به معنی دین داری کامل دانست بلکه باید معارف اهل بیت(ع) را در بین مردم تعمیق کنیم و تعمیق باورها تنها راهی است که ما را به توفیق می رساند.
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی خاطرنشان کرد: امروزه افراد بسیاری هستند که در کوی و برزن با تاسیس نهادهای عرفانی کاذب و مدعیات جدید نخبگان مارا نیز جذب می کنند که این مساله بیانگر نگاه سطحی آنها به دین است و به همین خاطر وظیفه طلاب ومبلغان است که مبانی دینی را در جامعه به شکلی تعمیق ببخشند که مجالی برای اندیشه های دیگران باقی نماند.
این خطیب حوزه گفت: بعد دیگر الگویی پیامبر(ص) علمیت حضرت بود که در این جایگاه حضرت بزرگترین معلم تاریخ هستند و به همین دلیل است که همیشه مسلمانان را به عالم شدن و سوق می داند زیرا مسلمانان باید عالمترین مردم این دنیا باشند.
حجت الاسلام والمسلمین رزاقی بیان کرد: مبلغان باید با استفاده از فضای مجازی و تبلیغ سنتی بر علمیت جامعه بیافزایند و باورهای مردم را تعمیق کنند زیرادشمنان از هر راهی برای نفوذ روی اندیشه مردم استفاده می کنند.