به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه»، حجت الاسلام سیدعلیاصغر ضیایی، امروز در دیدار مسئول مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه های علمیه با مدیران و کارکنان این مرکز، عنوان کرد: این مرکز چند رسالت و برنامه را در قالب دورهها، نشستها و همایشها برعهده دارد.
مدیر همکاریها و پشتیبانی مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه، افزود: یکی از این برنامهها، مشارکت در همایش محبان اهلبیت(ع) بود که از حدود 4 ماه قبل با حضور 500 مهمان خارجی برگزار شد.
وی تصریح کرد: در این راستا، تعاملی برقرار شد که برای اولین بار در نظام اسلامی به فرق شیعه پرداخته شود، چرا که پیش از این، مهمانان اهل سنت بودند. مجمع بیداری اسلامی با دستور رهبری این همایش را برگزار کرد.
وی اظهار داشت: همچنین همایش تقریب را در روز سه شنبه و چهارشنبه در پیش داریم؛ این همایش، 23 آذر ماه برگزار می شود که با رویکردهای آیت الله اعرافی مانور خوبی روی آن انجام شده است که طلاب از این فضا استفاده کنند.
مدیر همکاریها و پشتیبانی مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه، بیان کرد: تغییراتی که نسبت به گذشته در رویکردها و ساختار و تشکیلات حوزه انجام شده، فرصت خوبی در حوزه بین الملل است.
وی افزود: قبلا حضور طلاب در خارج از کشور به سختی انجام می شد، اما در اوایل سال، عده ای از طلبه هایی که مقالاتی در خارج از کشور داده بودند، حضور یافتند و این رویه تقویت می شود.
حجت الاسلام ضیایی، عنوان کرد: یکی دیگر از مسائل، بحث رصد همایش هاست؛ در این بخش؛ دوره ای را در لبنان برگزار کردیم که در همه موارد در مجموعه با اهل سنت تعامل تقریبی مورد تأکید بوده است.
وی گفت: در اینباره، دیدارهایی برگزار شد و کارهای بین المللی افراد در حال رصد است و طلاب برنامه هایی را دنبال می کنند.
مدیر همکاری ها و پشتیبانی مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه، خاطرنشان کرد: در گذشته، دو دوره از این برنامه ها در لبنان و دو دوره در عراق انجام شد. در این راستا، تعامل با آیت الله حسینی، نماینده رهبری در عراق، زمینه ساختاری ایجاد می شود؛ با توجه به حساسیت های حوزه نجف، امید است اتفاقات خوبی بیفتد.
وی یادآور شد: در حدود 50 تشکل در حوزه داریم که در 20 تشکل، کارهای بین المللی با قدرت انجام می شود و حمایت های مالی، معنوی و وحدت رویه تشکلی انجام گرفته است. درصدد هستیم در مدارس علمیه قم، سیستم های تشکلی اجرایی شود تا از موازی کاری جلوگیری شود.
حجت الاسلام ضیایی، ادامه داد: این رسالت، بین المللی است. در هر کجای دنیا دست بگذاریم، عطش وجود دارد، بسیاری از معارف ناب را هنوز به گوش دنیا نرسانده ایم.
وی عنوان کرد: در مرکز خدمات، فعالیت هایی انجام شد. در اینباره، 70 تشکل، را مورد حمایت قرار داده ایم و سعی کردیم طلاب در بخش بین الملل دیده شوند.
مدیر همکاری ها و پشتیبانی مرکز ارتباطات و بین الملل حوزه، اظهار داشت: 600 سیستم تشکلی و 1500 تشکل مختلف در قم فعال است که با 54 تشکل بین المللی و 170 مؤسسه فرهنگی در قم، رویکردی بین المللی در پیش گرفته ایم و امیدواریم این تشکل ها افزایش چشمگیری یابد.
وی گفت: یکی از فعالیت ها نیز، میزبانی از مهمانان خارجی است، امروز میزبان مفتی سوریه و برخی از مهمانان تقریب هستیم که در حدود 10 نفر هستند و با مراجع عظام و مدیر حوزه های علمیه دیدار دارند.
حجت الاسلام ضیایی، متذکر شد: حدود 16 استان مرزنشین داریم که رویکرد دشمن در خاک جمهوری اسلامی، این است که منطقه را مسموم کنند؛ باید تلاش کرد این رویکردها، تغییری کند و افکاری که توسط دشمن پراکنده می شود، از بین برود. ما با حضور مهمانان خارجی در کردستان و جنوب کشور، این اهداف را دنبال می کنیم.
وی تصریح کرد: به تازگی، بحث بانک اطلاعات را آغاز کردیم و به شبکه بین الملل فکر می کنیم تا ارتباط ها را با شخصیت های خارجی توسعه دهیم؛ در تلاش هستیم این طرح عظیم را حمایت کنیم، اگر حمایت شود، می توانیم ارتباط های خود را توسعه دهیم.
وی اظهار کرد: در مدیریت استانی، در گذشته، نماینده ای در استان ها داشتیم؛ در اینباره مجوزهای جداگانه ای برای معاونت ها گرفته ایم تا نمایندگی ایجاد شود و بتوانیم در بحث بین الملل، فعالیت ها را توسعه دهیم.
انتهای پیام ۳۱۳/۱۷