به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از مازندران، حجت الاسلام حمزه علی صادقی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی ساری امروز در جمع مبلغان این شهرستان، روحانيان را رهبران ديني جامعه برشمرد و افزود: روحانیت به عنوان مرزبانان عقیدتی جامعه، وظيفه سنگيني را درگسترش فرهنگ ديني بر عهده دارند.
وی با بیان این که روحانیت همواره در حفظ و حراست از دین نقش مهمی را ایفا کرده است، بیان داشت: اگر امروز اسلام در عرصه جهاني عزت و عظمت دارد به برکت وجود علما و جامعه روحانيت است.
استاد حوزه علمیه مازندران، کارنامه عملکرد جامعه روحانيت در تاريخ را روشن و عزت آفرين ارزيابي کرد و افزود: با گذري کوتاه بر تاريخ خواهيم ديد حيات سياسي، اجتماعي و فرهنگي جامعه اسلامي به دست اين قشر زحمتکش، کم توقع، پرتلاش و مخلص بوده و امروزه نيز اگر چيزي از اسلام، آموزههاي اسلام و معنويت اسلام در دست است، محصول تلاش علماي گذشته، بزرگان دين، مراجع عظام تقليد و رهبران فکري جامعه است که نقش خود را به شايستگي در مقاطع مختلف تاريخي انجام داده اند.
رئیس تبليغات اسلامي ساری با بيان اين که انقلاب اسلامي ايران فرصت و بستر مناسبي را براي حضور گسترده و تلاش روحانيت در عرصه هاي مختلف فراهم کرده است، ادامه داد: امروز روحانيت بايد نقش مهمي را در تاريخ حيات سياسي، اجتماعي و فرهنگي اسلام ايفا کند.
حجت الاسلام صادقی در ادامه سخنان خود گفت: روحانيت هميشه در کانون توجه دشمنان نظام بوده چرا که آنان به عظمت و قدرت قشر روحانيت واقف هستند و همواره تلاش كرده که رابطه بين مردم و روحانيت را تضعيف کنند و در اين راه از همه ظرفيت ها و امکانات خود استفاده ميکنند.
استاد حوزه علمیه مازندران، انقلاب اسلامي ايران را پديده نادري در تاريخ برشمرد و با بيان اين که اين نهضت عظيم ديني همه دنيا را مات و مبهوت کرده است، گفت: هيچ کسي فکر نميکرد اسلام و معنويت بتواند اين چنين حرکت عظيمي را به وجود آورد و اين گونه تأثيري در جامعه بشري به دنبال داشته باشد.
وی با اشاره به اين که رهبر اين نهضت و حرکت عظيم، امام خميني(ره) بود که درس سياست را در هيچ دانشگاهي نياموخته بود، گفت: ايشان در مکتب حضرت امام صادق(ع) درس سياست را فراگرفته بود، امام خميني(ره) با اين انقلاب معادلات سياسي دنيا را بر هم زد و انقلاب اسلامي را بهعنوان يک نماد و الگوي معنوي و ديني در ميان الگوهاي مختلف حکومتي دنيا مطرح کرد.
رییس اداره تبلیغات اسلامی ساری با بيان اينکه امروز اين رسالت سنگين بر دوش روحانيت آگاه و بصير است، بيان داشت: دشمنان نيز با توجه به نقش روحانيت در بيدارگري اذهان مردم، ساکت ننشسته و در مقابل اسلام و روحانيت صف آرايي کردندهاند.
حجت الاسلام صادقی، روحانيت را عنصر اصلي مولد فرهنگ در نظام اسلامي دانست و خاطرنشان کرد: ارزش ها و هنجارهاي ديني همواره ازطريق روحانيت به جامعه تزريق ميشود.
وي با اين که گفتار و کردار روحانيت به عنوان معتمدان ديني مردم در تاريخ همواره حجت شرعي افراد جامعه بوده و است، تصريح کرد: ناديده گرفتن نقش ارزنده روحانيت در تاريخ انقلاب و قبل از آن بي انصافي است.
استاد حوزه علمیه مازندران با اشاره به اين که حوزه هاي علميه در تاريخ کشورمان همواره به عنوان متولي اصلي هدايت ديني در جامعه بودند، گفت: روحانيت مرجع رسمي تبيين ارزش ها و تثبيت باورهاي ديني در جامعه است.
وي با بيان اين که امروز با وجود همه توطئه افکني هاي دشمنان عليه روحانيت، اين قشر متعهد شيعه با همان محوريت ديني و مردمي بودن خود توانسته بيش از گذشته ارتباط خود را با عموم مردم تقويت کند به عنوان يک پناهگاه و مأمني امن براي مردم محسوب شود.
استاد حوزه علمیه مازندران اظهار داشت: بدون شک روحانيت نقش بسيار مهمي در ارتقاي سطوح فرهنگي و مذهبي جامعه و اطلاع رساني به عموم مردم به ويژه جوانان و نوجوانان در خصوص جايگاه اسلام و ولايت فقيه در جامعه را به عهده دارد.
حجت الاسلام صادقی در پایان، تبليغ مناسب احکام ديني از سوی مبلغان را نيازمند نوآوري در نحوه تبليغ دانست و گفت: با توجه به نياز جامعه، تبليغ احکام ديني نيز نيازمند يک تغيير و بازنگري است.