شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 20, 2024
آیت الله اعرافی

حوزه/مدیر حوزه های علمیه گفت: در نظام آموزشی حوزه گرایش های مختلف علوم اسلامی هدفگذاری شده و زیرساخت های تحولی حوزه در عرصه های علمی، پژوهشی و آموزشی در حال شکل گیری است.

به گزارش خبرگزاری «حوزه»، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار دکتر حشمت الله فلاحت پیشه رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه، ضمن تسلیت ایام سوگواری سالار شهیدان ابا عبدالله الحسین(علیه السلام)، اظهارداشت: جامعه المصطفی العالمیه همواره سپاسگزار همکاری های مجلس شورای اسلامی در ارتباط با فعالیت های این نهاد فاخر بین المللی است.

وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت های جامعه المصطفی، با تأکید بر این که جامعه المصطفی از بازسازی و ادغام چندین نهاد فعال بین المللی در حوزه معارف الهی شکل گرفته، اظهار داشت: حضور 50 هزار فارغ التحصیل از 130 ملیت جهان و فعال سازی ایشان در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و تربیتی عرصه های بین المللی از مهمترین دستاوردهای جامعه المصطفی العالمیه به شمار می رود.

آیت الله اعرافی در ادامه با تأکید بر این که جامعه المصطفی با هزار واحد، موسسه و دانشگاه بین المللی در گستره جهانی ارتباط دارد، خاطرنشان کرد: جامعه المصطفی بیش از 40 هزار اثر علمی را به 40 زبان زنده دنیا تولید نموده است.

نظامات المصطفی بر شبکه سازی ظرفیت ها استوار شده است

وی استواری نظام آموزشی، پژوهشی و تربیتی المصطفی بر شبکه سازی را از ظرفیت های المصطفی عنوان کرد و یادآور شد: حدود 50 هزار نفر از طلاب و دانش پژوهان غیر ایرانی جامعه المصطفی در مراکز و موسسات این نهاد بین المللی مشغول فراگیری علوم و معارف ناب الهی هستند.

رئیس جامعه المصطفی در ادامه به گستره ترسیم رشته های دانشی در جامعه المصطفی اشاره نمود و اذعان داشت: چاپ و انتشار مستمر 50 مجله و نشریه علمی و راه اندازی بیش از 300 انجمن علمی و فرهنگی از دیگر ظرفیت هایی است، که افق های روشنی را پیش روی جامعه المصطفی قرار می دهد.

وی شفاف سازی فعالیت ها و اخذ مجوز رسمی حضور در عرصه بین الملل را از سیاست های مهم جامعه المصطفی برشمرد و خاطرنشان کرد: ترسیم نظام آموزشی هوشمند و پیشرفته و نیز فعال سازی 15 بعد علمی و پژوهشی از دیگر ظرفیت های ارزشمند این نهاد بین المللی است.

آیت الله اعرافی جذب و پذیرش دانش پژوهان مذاهب مختلف اسلامی و ارائه محتوا بر اساس مبانی فقهی  را از رویکردهای تقریبی المصطفی دانست و تصریح کرد: میزبانی جامعه المصطفی از پیروان مذاهب مختلف اسلامی، نشان از اهتمام روز افزون این مرکز دینی بر تقریب مذاهب اسلامی است.

مدیر حوزه های علمیه با اشاره به این که فارغ از بحث های جنجالی شکلی، به دنبال بازسازی و تعمیق زیرساخت های پاسخگویی و تامین نیازهای معرفتی جوامع بشری هستیم، یادآور شد: در نظام آموزشی حوزه گرایش های مختلف علوم اسلامی هدفگذاری شده و زیرساخت های تحولی حوزه در عرصه های علمی، پژوهشی و آموزشی در حال شکل گیری است.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha