یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
حجت الاسلام سالاری مکی

حوزه/ مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی با بیان اینکه فضای مجازی عرصه مهم تبلیغی طلبه امروزی است، خطاب به طلاب گفت: امروز در فضای مجازی مخاطب و منبر فوق‌العاده گسترده‌ای دارید و باید از آن به نحو احسن استفاده کنید.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در خراسان شمالی، حجت‌الاسلام حجت سالاری مکی، امروز در جمع طلاب حوزه علمیه استان، با اشاره به رسالت طلاب و روحانیان در جامعه امروز، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین شئون طلبگی در جامعه امروزی، فعالیت در فضای مجازی است. در این راستا در حوزه علمیه خراسان شمالی حرکت شایسته‌ای شروع شده، اما این حرکت باید تداوم یابد تا بتوانیم کیفیت بهتری به این کمیت بدهیم.

دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی با بیان اینکه فضای مجازی عرصه مهم تبلیغی طلبه امروزی است، خطاب به طلاب افزود: امروز در فضای مجازی مخاطب و منبر فوق‌العاده گسترده‌ای دارید و باید از آن به نحو احسن استفاده کنید.

حجت‌الاسلام سالاری مکی با اشاره به متفاوت بودن مخاطبان در فضای مجازی، اضافه کرد: در این فضا برخی مسائل را تنها به‌صورت معنایی طلب می‌کنند یا اصلاً خدا و اسلام را قبول ندارند؛ درنتیجه شما باید بتوانید در مواجهه با این افراد سخن برای گفتن داشته باشید.

دبیر شورای استانی حوزه علمیه خراسان شمالی تصریح کرد: اینکه در مواجهه با این افراد تنها بگویید «نرود میخ آهنین در سنگ» جواب شایسته‌ای نیست؛ بلکه باید با او سخن گفته و اسلام را به او عرضه کنید.

مدیر حوزه علمیه خراسان شمالی خطاب به طلاب، اظهار کرد: البته در کنار تبلیغ چه در فضای مجازی و چه حقیقی، مردم باید از ما عمل به آموزه‌های اسلامی و تقوا برسند، ازاین‌رو باید تلاش کنیم تنها پوسته ظاهری اسلام را نداشته باشیم بلکه باید در عرصه عمل با اخلاص رفتار کنیم تا اثرگذاری داشته باشیم.

وی با تأکید بر اینکه نباید در این زمینه به دنبال دریافت نتیجه کوتاه‌مدت و آنی باشیم، خاطرنشان کرد: یکی از ملزومات ایفای رسالت طلبگی داشتن صبر و تداوم تلاش است، زیرا بسیاری از کارهای فرهنگی در درازمدت و میان‌مدت اثرگذاری خود را نشان می‌دهند.

حجت‌الاسلام سالاری مکی با اشاره به‌ ضرورت صابر بودن طلاب در فعالیت‌های فرهنگی و مذهبی، افزود: در حکمت سی‌ام نهج‌البلاغه آمده است: «سئل عن الأیمان»؛ از حضرت تقاضا کردند درباره ایمان برای آن‌ها صحبت کند، فرمود: «الأیمان علی اربع دعائم»؛ ایمان روی چهار پایه استوار است و حضرت این چهار پایه را بیان فرمودند: «علی الصّبر والیقین والعدل والجهاد».

حجت‌الاسلام سالاری مکی در پایان گفت: بنا به فرموده مولای متقیان نخستین ستون صبر است که شامل صبر بر انجام واجبات، ترک محرمات و صبر بر مصیبت است؛ اما یکی از مهم‌ترین مراحل بعدی صبر، شکیبایی در دریافت نتیجه و تداوم تلاش است که این مهم باید همواره مد نظر طلاب و روحانیان و فعالان فرهنگی و مذهبی باشد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha