خانم اردشیری معاون پژوهش حوزه علميه خواهران مازندران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاري «حوزه» در مازندران، بیان کرد: انسان در دنیای امروز با انفجار اطلاعات و همچنین سیل عظیمی از مسائل و مشکلات مواجه شده که برای دستیابی به راه حل آنها، باید این توان را داشته باشد که با تکیه بر تفکر، به پردازش، بررسی و ارزیابی مسائل بپردازد.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران افزود: یک محقق حوزوی باید از میان نظرات و آرای مختلف در مسائل مطروحه، بهترین نظر و رأی را انتخاب کند که این توانایی نشات گرفته از مهارت تفکر انتقادی در وی است.
وی تصریح کرد: معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران با توجه به اهمیت مهارت تفکر انتقادی، درنظر دارد؛ مسابقه نقد مقاله، ویژه اعضای کادر و اساتید(خواهر) مدارس علمیه خواهران استان را برگزار کند.
معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران مازندران تاکید کرد: این مسابقه در سه رشته تفسیر، فقه و کلام برگزار می شود؛ بدین صورت که سه مقاله در رشتههای فوق از جانب مدیریت مازندران، ارسال و هر یک از اساتید با توجه به رشته تحصیلی یا رشته مورد علاقه خود، یکی از مقالات را انتخاب، و نقد خود نسبت به آن ارائه می کند
وی اعلام کرد: اعضای کادر و اساتید مدارس علمیه خواهران مازندران تا 30 بهمن فرصت دارند فرم نقد خود را ارائه دهند؛ که پس از جمع آوری و بررسی نقدها، به سه نفر از بهترین ناقدان جوایزی اهدا خواهد شد.
اردشیری در پایان خاطرنشان کرد: شرکت در این مسابقه برای کلیه اساتید ارزیابی که در دوره های مهارت افزایی ارزیابان مقالات شرکت کرده و همچنین اساتید سطح2 و 3 که قرار است دروس مهارت افزایی آموزشی را تدریس کنند(آیین نگارش، مقاله نویسی، طرح نامه نویسی، فیش نویسی وغیره)، لازم و ضروری است.
انتهاي پيام۳۱۳/۴۸