خانم مریم میرکریمی در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از گرگان، بیان کرد: نامگذاری روز میلاد حضرت زهرا(س) به عنوان روز مادر و زن، تقارنی شایسته و در عین حال تأمل برانگیز است.
وی در بیان اهمیت این نامگذاری توضیح داد: این نامگذاری از یک سو ناظر به مقام رفیع مادران و زنان و در یک نگاه یادآور اهمیت و ضرورت توجه به آموزه های اخلاق و منش فردی و اجتماعی حضرت زهرا(س) و جایگاه رفیع و مرتبت والای زن و مادر در فرهنگ اسلامی است.
مدیر مرکز تخصصی الزهرا(س) گرگان با تاکید بر تلاش جهت تبیین الگوی شایسته زن مسلمان در مسیر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی، گفت: نقش زن در پیشبرد اهداف اسلامی از مسائلی است که مورد توجه دین اسلام و جامعه اسلامی ایران قرار دارد؛ برای رسیدن به این هدف والا، ترسیم جایگاه حضرت زهرا(س) به عنوان الگوی بی بدیل در تمام ابعاد فردی، اجتماعی، اعتقادی و اجتماعی سرآمد نوع بشر است.
میرکریمی افزود: دین اسلام با معرفی الگویی همچون حضرت فاطمه(س) به همگان آموخت که زن علاوه بر توجه به وظیفه خود درتربیت دینی فرزندان و حفظ بنیان خانواده، باید در جامعه مشارکت فعال و همه جانبه داشته باشد و در تربیت اجتماع و سوق دادن به فضیلت های اخلاقی و انسانی بکوشد.
وی اضافه کرد: تلاش در راه شناخت سیره حضرت فاطمه(س) نه تنها برای زنان، بلکه برای مردان جامعه اسلامی تاثیرگذار بوده و جامعه را بهسوی روشنایی هرچه بیشتر سوق می دهد.
مدیر مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گسترش فرهنگ فاطمی در جامعه را از جمله وظایف حوزه های علمیه خواهران دانست و خاطرنشان کرد: حوزه های علمیه با الگوگیری از حضرت زهرا(س) باید بتواند الگوی اسلامی صحیح را برای تربیت نسلهای آینده به همگان معرفی نمایند.
میرکریمی با اشاره به اینکه نقش حضرت فاطمه(س) در عرصه های مختلف زندگی اهمیت فراوانی دارد، گفت: میلاد آن حضرت فرصت مناسبی برای جامعه فراهم می کند که هرچه بیشتر به این جایگاه در عرصه های اجتماعی، سیاسی و اقتصادی و در سبک زندگی تاسی کنیم.
انتهای پیام