به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از گرگان، خانم فائزه محبی، در جلسه ای که با حضور اساتید و طلاب مدرسه علمیه الزهرا(س) گنبد کاووس برگزار شد، بیان کرد: شناخت زندگی علما و بزرگان دین اسلام و معرفی آنها به مردم از وظایف طلاب است.
وی اشاره به سخنان علمای بزرگ اسلام و قسمت هایی از سیره آیت الله قاضی گفت: به عنوان نمونه؛ روش آیت الله قاضی در تربیت شاگردان این بود که بر طبق موازین شرعی و با رعایت آداب باطنی اعمال، حضور قلب در نمازها و اخلاص در همه رفتارها و کردارها، عمل کنند و به دستورات اخلاقی عمل کنند تا دل های آنان آماده پذیرش انوار غیبی شود.
این فعال فرهنگی افزود: محور اصلی درس اخلاقی آیت الله قاضی بحث معرفت نفس و خودشناسی برای خودسازی و تهذیب نفس و احیانا عرفان بود.
مبلغ حوزه توضیح داد: آیت الله قاضی معتقد بود که استعداد و ظرفیت انسان ها، مختلف و گوناگون است و هر سخنی را با هر کسی نباید در میان نهاد، باید استعداد و ظرفیت افراد را در نظر گرفت.
محبی، توصیه های آقای قاضی برای سازندگی و تکامل معنوی شاگردان را، عمل به واجبات و مستحبات و دوری از محرمات و خواندن نماز اول وقت معرفی کرد.
وی افزود: آیت الله قاضی اموری را به ترتیب سفارش می کردند از جمله: روخوانی قرآن کریم و مطالعه تاریخ اسلام از ولادت حضرت رسول صلی الله علیه و آله و سلم تا ولادت حضرت حجت(عج)، خواندن نماز شب، خواندن دعای کمیل در شب جمعه و زیارت جامعه در روزهای جمعه، زیارت قبر امامان و امام زادگان و علما و بزرگان.