به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» در خراسان شمالی، حجتالاسلام مهدی سالاری، امروز در کارگاه آموزشی نقد عرفانهای نوظهور، اظهار کرد: با وجود برنامهریزی و اجرای برنامههای متعدد از سوی جبهه کفر، باید گفت پیچیدهترین و مؤثرترین اقدام غرب در برابر معنویت خواهی مردم، ترویج عرفانهای نوظهور است.
وی در ادامه با اشاره به هشدارهای رهبر معظم انقلاب در رابطه با خطر عرفانهای نوظهور، افزود: رهبری از اواخر سال 68 تاکنون بارها و بارها این موضوع را تکرار کردهاند که ما مورد هجمه عجیب فرقههای انحرافی هستیم؛ اما متأسفانه متناسب با این هشدارها اقدامات مقابلهای در کشور صورت نگرفته است.
حجتالاسلام سالاری خاطرنشان کرد: جریان کلیسای خانگی، عرفانهای کاذب جنس بدلی عرفان حقیقی و ... ازجمله موضوعاتی بودند که در سالهای گذشته رهبر معظم انقلاب نسبت به آنها هشدارهای لازم را داند، اما متأسفانه با وجود تمام این هشدارها، در کشور ما نسبت به این موضوع حساسیت ویژهای وجود ندارد.
این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: متأسفانه در مقابل این جریانات، حوزه علمیه هم بهصورت کامل و جامع اقدام خاصی انجام نمیدهد، بهگونهای که تفکر غالب حوزویها نسبت به فرقهها چندان حساس نیست.
وی ادامه داد: مقام معظم رهبری موضوع نفوذ را مطرح کرده و فرمودند دشمنان نگاه میکنند، ببینند در کجا میتوانند نفوذ کنند و امروز میبینیم یکی از مصادیق نفوذ دشمنان همین ممانعت از ایجاد حساسیت نسبت به این فرقهها در بین حوزویان است.
حجتالاسلام سالاری خاطرنشان کرد: طلاب و حوزویان باید نسبت به این موضوع حساس بوده و با ابزار علم و توانایی تبلیغی خود علیه عرفانهای نوظهور وارد صحنه شوند.
وی افزود: عرفانهای نوظهور افراد جدیدی را جذب کرده و این افراد خود مبلغ عرفانها و فرقههای نوظهور میشوند، اما در مقابل اگر هر طلبه و روحانی در این زمینه حساس شود میتواند تأثیرگذاری بسیار زیادی داشته باشد.
حجتالاسلام سالاری اضافه کرد: بیتوجهی طلاب و روحانیت نسبت به این موضوع بههیچعنوان پذیرفتنی نیست، زیرا تنها حوزه میتواند در مقابل این فرقهها قد علم کرده و مانع آنها شود و این مسئولیت و رسالت هم از حوزویان بیش از سایر اقشار ازجمله دانشگاهیان و سایر نخبگان انتظار میرود.
انتهای پیام/