جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ |۲۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Nov 1, 2024
کد خبر: 1088647
۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۳۳
فلسطین

حوزه/ پویش «مقلوبه» که توسط ستاد نهضت پیشرفت در سراسر کشور برگزار شده بود، خاتمه یافت.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، مسئله فلسطین همواره مسئله اول جهان اسلام بوده و روز جهانی قدس اصلی‌ترین نماد هوشیاری جهان اسلام در مقابل رژیم صهیونیستی و همدستانش و یکی از جلوه‌های حقیقی اتحاد و انسجام دنیای اسلام محسوب می‌شود. لذا در راستای آگاهی‌بخشی به مردم در خصوص مسئله قدس و حمایت از مظلومیت مردم بی‌دفاع فلسطین، جشنواره فرهنگی در غالب پویش مقلوبه از سوی ستاد نهضت پیشرفت بانوان در سراسر کشور برگزار شد.

از چند سال گذشته خانواده‌های ایرانی برای حمایت از مردم فلسطین در این کنش سیاسی شرکت می‌کنند و این‌گونه انزجار خود را از رژیم غاصب صهیونیستی نشان می‌دهند و امسال هم همزمان با تمامی آزادی خواهان جهان، خانواده‌های ایرانی در این پویش ضدصهیونیستی که واژگون کردن غذایی به نام مقلوبه در سینی است شرکت کردند. بانوان باید با پخت این غذا قصه‌های قدس و داستان قهرمانانش را برای فرزندانشان روایت کرده و آن را در قالب ویدئو یا پادکست یک تا سه دقیقه‌ای ضبط و به دبیرخانه پویش ارسال می کردند.

سال گذشته حدود ۳۰ اثر حائز رتبه برتر شدند که جوایز تقدیم آنها شد و استان‌های گلستان، ایلام و کهگیلویه و بویراحمد جزء استان‌هایی بودند که بیشترین آثار را ارسال کردند.

استان‌های برگزیده امسال با توجه به کمیت و کیفیت آثار ارسال شده، استان‌های گلستان با ۸۰۸ اثر، آذربایجان شرقی با ۴۵۹ اثر و لرستان با ۳۰۰ اثر بوده‌اند و همچنین استان مازندران ۲۶۳ اثر، کرمانشاه ۲۶۰ اثر، کهگیلویه و بویراحمد ۱۷۰ اثر، ایلام ۱۲۵ اثر، قم ۱۱۰ اثر، سمنان ۱۰۰ اثر، کرمان ۱۰۰ اثر، بوشهر ۱۰۰ اثر، مرکزی ۵۸ اثر، کردستان ۳۶ اثر، همدان ۲۵ اثر و هرمزگان ۲۰ اثر یه دبیرخانه این جشنواره ارسال کردند.

اختتامیه این جشنواره، سوم خردادماه همزمان با دهه کرامت به صورت وبینار با حضور عاطفه سعیدی‌نژاد، مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی و اعضای ستاد نهضت پیشرفت بانوان در استان‌های سراسر کشور برگزار شد.

سعیدی‌نژاد در این مراسم ضمن گرامیداشت ایام دهه کرامت، سالروز میلاد حضرت معصومه(س) و برادر گرانقدر ایشان، امام رضا(ع)، گفت: پویش مقلوبه با توجه جدی استان‌ها پیگیری شد، افراد در پارک‌ها، محیط‌های عمومی و مساجد به صورت محلی این برنامه را اجرا کردند و در رسانه ملی با ابعاد خوبی پوشش داده شد، به همین منظور در نظر داریم از برگزیدگان پویش تقدیر به‌عمل آوریم و از مسئولان نهضت پیشرفت بانوان و نظام تبیین که در پیشبرد این برنامه تأثیرگذار بودند، قدردانی می‌کنیم. انتظار می رود این ظرفیت بتواند در توسعه شبکه مخاطب کنشگر سازمان تبلیغات اسلامی در زمینه جهاد تبیین گام مؤثر بردارد.

وی اظهار کرد: ما در طرح حرف‌آورد به دنبال این هستیم که شبکه جدید مخاطب را همراه کنیم. پویش حرف‌آورد در ایام محرم و صفر جایگاه مهمی در جهاد تبیین دارد. باید از این ظرفیت استفاده کنید. قطعاً فعالیت کمپین دورهمی به صورت شهرستانی و دوره حرف‌آورد موضوعیت دارد و افرادی که محصولات خود را در فضای مجازی ارسال می‌کنند در فضای حقیقی نیز می‌توانند اثرگذار باشند.

مدیرکل امور بانوان سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به ارائه آموزش‌های لازم در زمینه تبلیغ در محله، خاندان و محل‌های اثرگذار از طریق مدرسه مجازی تبیین، افزود: اقشار اثرگذار باید در فضاهای مختلف امکان حضور داشته‌ باشند و غیر از جدی گرفتن حرف‌آورد در فضای مجازی، آموزش‌ها باید به گونه‌ای باشد که سطح کنشگری مخاطبان را ارتقاء دهد. در واقع عرصه میدان حقیقی را نباید از دست داد و در زمینه حرف‌آورد غیر از آموزش‌های مجازی که ستاد در نظر می‌گیرد، در استان‌ها باید آموزش‌های حقیقی مد نظر قرار گیرد و در این زمینه از ظرفیت ستاد مرکزی هم می‌توانید استفاده کنید.

وی عنوان کرد: ایجاد فضای گفتمانی و ظرفیت میدانی در فضاهایی مانند مساجد، پارک‌ها و ... می‌تواند سرمایه‌ای برای باشگاه حرف‌آورد باشد و شبکه مخاطبان حرف‌آورد را افزایش دهد.

سعیدی‌نژاد در ادامه با اشاره به برگزاری جشنواره گوهرشاد، گفت: تاکنون آثار خوبی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شده است و حرف‌آورد گوهرشاد از باب محصولاتی که تعریف شده در این زمینه موضوعیت دارد و می‌توانیم از شبکه حرف‌آوردی‌های محل که بیش از یک سال است در دوره آموزشی شرکت می‌کنند، تولید آثار فرهیخته را شاهد باشیم. خروجی حرف‌آورد گوهرشاد از بروزات استان خواهد بود که نشان می‌دهد چقدر شبکه حرف‌آورد توانسته در پیشبرد اهدافش موفق باشد. انتظار می‌رود همان‌گونه که شبکه حرف‌آورد در زمینه پویش مقلوبه کار جدی در استان شکل دادند در زمینه جشنواره گوهرشاد نیز بتوانند گفتمانی از منظر حیا و عفاف شکل دهند.

وی با اشاره به رویداد فردامون به عنوان رویداد اصلی در حوزه دختران تصریح کرد: انتظار داریم شبکه‌ای با عنوان رابطان مدارس، رویداد فردامون را جدی دنبال کنند که به توسعه کنشگر در جامعه دختران بیانجامد و در این زمینه می‌توانید از محصولات رسانه‌ای مثل سرود ملی، زیارتنامه حضرت معصومه(س) و محصولات بانوان اثرگذار در مسیر پیشرفت و تابلوهایی که از بانوان مؤثر توسط ستاد نهضت پیشرفت بانوان تصویرسازی شده استفاده کنید.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha