پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۴۰۳ |۱۵ ربیع‌الاول ۱۴۴۶ | Sep 19, 2024
حجت‌الاسلام رفیعی

عضو هیئت علمی جامعه المصطفی با بیان این که سیاست تنش زدایی ائمه اطهار(ع) راز ماندگاری شیعه بود گفت: سیاست ائمه اطهار(ع) حفظ شیعه به هر طریقی بوده که یکی از مهم‌ترین روش‌ها برای حفظ آن مدارا با دشمنان بود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی پنجشنبه شب در مراسم بزرگداشت شهدای روز قدس خونین نیجریه در مسجد اعظم قم اظهار کرد: هدف از برگزاری این مراسم بزرگداشت شهیدان مسلمان نیجریه است که برای دفاع از مسلمانان غزه به خیابان‌ها آمدند و با شهادت خودشان نهال اسلام را آبیاری کردند.

وی با بیان این که در طول تاریخ مخالفت‌های بی‌شماری با شیعه شده است گفت: از روزی که شیعه شکل گرفت تا به امروز مخالفت و دشمنی با این مذهب همواره وجود داشته است ولی با وجود این شیعه هنوز با عظمت پابرجاست و در همه جای دنیا به عنوان یک حرکت عقلانی و معرفتی مطرح می‌شود.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی با اشاره به این که شیعیان همواره مورد ظلم بودند بیان کرد: شیعیان هیچ وقت پشتوانه حکومتی نداشته‌اند و در طول تاریخ همواره بزرگان شیعه توسط حکام ظالم مورد ظلم واقع شده و در بسیاری از موارد شهید می‌شدند.

وی با بیان اینکه این همه ظلم و ستم و سرکوب نتوانسته جلوی مذهب شیعه را بگیرد گفت: هر جایی در دنیا که عالمی مذهب شیعه را تبلیغ می‌کند عده زیادی جذب این مذهب می‌شوند که نشان از معارف عمیق این مذهب دارد.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با اشاره به راز ماندگاری شیعه تصریح کرد: اولین عامل بقای شیعه وجود شخصیت‌های بزرگی مانند ائمه اطهار(ع) به عنوان پشتوانه‌های این مذهب هستند که در هیچ مذهبی چنین پشتوانه‌هایی مشاهده نمی‌شود.

وی با اشاره به عظمت امام صادق(ع) گفت: تمام فرقه‌ها بر بزرگی امام صادق (ع) شهادت می‌دهند و این راز بزرگی شیعه است.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی با بیان اینکه دومین عامل بقای شیعه معارف بلند آن است اظهار کرد: معارف بلند شیعه مانند صحیفه سجادیه، نهج‌البلاغه و ... آنقدر بزرگ هستند که باعث ماندگاری آن شده‌اند و مذاهب دیگر این معارف عظیم و عمیق را ندارند.

وی افزود: شاهدیم که دشمنان هیچ‌گاه اجازه تبلیغ را به مذهب شیعه نمی‌دهند، ولی با این وجود هر روزه افراد بسیاری جذب شیعه می‌شوند و اگر شیعه در تبلیغ آزاد بود اکنون اولین مذهب جهان بود.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با بیان اینکه سومین عامل ماندگاری شیعه نقش علمای آن در شبهه زدایی و ترویج معارف شیعه است گفت: علمای شیعه گاهی سال‌ها وقت صرف کرده و در خصوص معارف شیعه تحقیق می‌کنند و مجموعه های عظیمی را به وجود آورده‌اند.

وی با بیان اینکه عامل چهارم ماندگاری شیعه سیاست تنش زدایی ائمه اطهار(ع) بود خاطر نشان کرد: سیاست ائمه اطهار(ع) حفظ شیعه به هر طریقی بود که یکی از مهم‌ترین روش‌ها برای حفظ آن مدارا با دشمنان بود.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی تاکید کرد: ائمه(ع) فرقی بین شیعه و غیره قائل نبودند و همه را مورد تکریم قرار می‌دادند.

وی بیان کرد: امروز نیز شاهدیم که فرزندان یکی از علمای شیعه شهید می‌شوند، ولی باز این عالم بیان می‌کند که من نگران مسلمانان غزه هستم.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی عنوان کرد: ائمه اطهار(ع) شیعیان را از تندروی بر حذر می‌داشتند و به آن‌ها سفارش می‌کردند که موجبات تحریک دشمنان را فراهم نکنند.

وی با بیان اینکه پنجمین عامل بقای شیعه اعتقاد به مهدویت است گفت: اعتقاد به مهدویت باعث پویایی و ماندگاری شیعه شده است.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی با اشاره به حوادث خونین روز قدس در نیجریه تصریح کرد: در این روز 33 نفر از شیعیان در نیجریه از جمله سه نفر از فرزندان شیخ ابراهیم زکزاکی به دست دشمنان شیعه به شهادت رسیدند.

وی با اشاره به ویژگی‌های بارز شیخ ابراهیم زکزاکی گفت: شیخ ابراهیم زکزاکی توانسته با تلاش‌های خود در نیجریه میلیون‌ها نفر را جذب مکتب اهل بیت (ع) کند که نشان از اخلاص بالای او دارد.

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی بیان کرد: وقتی خبر شهادت فرزندانش را به شیخ ابراهیم زکزاکی دادند تنها گفت که این‌ها پیش مصائب کربلا چیزی نیست و این ویژگی یکی از دلایل موفقیت او در نیجریه در جذب مردم به مذهب تشیع است.

وی اظهار کرد: شیخ ابراهیم زکزاکی شخصیت بسیار خیرخواهانه‌ای دارد و این ویژگی باعث شده است که از فرقه‌های غیر مسلمان نیز به او مراجعه می‌کردند و او نیز در کمک به آن‌ها او کوتاهی نمی‌کرد.

عضو هیئت علمی جامعةالمصطفی متانت و ویژگی اخلاقی شیخ ابراهیم زکزاکی را مورد توجه قرار داد و گفت: او در این شرایط بسیار سخت با متانت کامل برخورد کرد و اجازه نداد خونریزی و فاجعه‌ای در نیجریه رخ دهد که نهایت منطقی بودن این عالم است.

 

 

 

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha