دوشنبه ۷ خرداد ۱۴۰۳ |۱۹ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 27, 2024
 استیو چالک، کشیش انگلیسی و موسس خیریه اواسیس

حوزه / استیو چالک، کشیش انگلیسی گفت: بعضی باورها و اعتقادات دینی اسلامی انعکاس بهتری از خداوند نسبت به بعضی آموزه‌های مسیحیت دارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به نقل از christiantoday.com، استیو چالک، کشیش انگلیسی و موسس خیریه اواسیس به خبرنگاران گفت: بعضی باورها ، آموزه ها و اعتقادات دینی اسلامی انعکاس بهتری از خداوند نسبت به بعضی آموزه‌های مسیحیت دارد.

وی در مصاحبه‌ای که برای رونمایی از کتاب جدیدش انجام داده بود اعلام کرد: به این نتیجه رسیده‌ام که مسلمانان و مسیحیان خدای یکسانی را پرستش می‌کنند. در مسیحیت تفاسیر بسیار مختلفی از خداوند ارائه می‌شود. بعضی مسیحیان به وجود خداوند خشمگین معتقدند. بعضی خدایی را می‌پرستند که با رهبری زنان مخالف است و بعضی خدایی را پرستش می‌کنند که دشمن همجنس‌گرایان است. و حتی بعضی هم خدایی را می‌پرستند که مخالف گرم شدن کره زمین است. همه آن‌ها شخصیت‌های متفاوتی برای خداوند قائل هستند ولی من عقیده به چنین اختلافاتی ندارم.

چالک سپس در ادامه سخنانش درخصوص جذابیت الهیات اسلامی گفت: من معتقدم که بعضی از آموزه‌های اسلامی، از آموزه‌های بعضی از کلیساهای غربی به آموزه‌های مسیحیت و انجیل نزدیکتر هستند. هرچند مسیحیت و اسلام یک دین نیستند اما من معتقدم که هر دوی آن‌ها خدای یکسانی را می‌پرستند و الله همان خدای مسیحیت است. هر چند اسلام و مسیحیت هر دو ادیان بسیار متفاوتی هستند اما شباهت‌های بسیاری در آن‌ها می‌توان یافت.

رسانه ها به ما دروغ می فروشند

وی در ادامه سخنانش با انتقاد از تبلیغات رسانه‌ای در ترویج دین مسیحیت گفت: روزنامه‌ها و رسانه‌ها سبب شده‌اند که مردم شناخت درستی راجع به مسیحیت نداشته باشند و تنها کلیاتی از دین را بدانند. کشیش‌ها و واعظان دینی نیز باید نصف وقت خود را صرف رفع سوءتفاهمات و انکار اسطوره سازی‌های غلط کنند.

این کشیش مسیحی از فضای اسلامی هراسی در رسانه ها نیز انتقاد کرد و گفت: آنچه ما متوجه نیستیم این است که رسانه‌ها به ما دروغ می‌فروشند. مشکل اینجاست که ما هیچ مسلمانی را نمی‌شناسیم و این تبلیغات منجر به ترس دروغین از مسلمانان شده است.

کتاب کشیش مسیحی در دفاع از اسلام

خاطر نشان می شود کتاب جدید چالک درباره دفاع از اسلام و مبارزه با افراط‌گرایی است و او در کتاب خود به تفسیر در خصوص افراط‌گرایی معتقد است که افراط‌گرایی یک مشکل مرتبط به اسلام نیست بلکه مربوط به کل بشریت است. او در کتاب خود این اعتقاد را عنوان کرده که جواب افراط‌گرایی منفی، افراط‌گرایی مثبت یعنی دستیابی به تعلق خاطر، هویت، اعتماد و ارزش به نفس و هدف درست است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha