جمعه ۱۱ آبان ۱۴۰۳ |۲۸ ربیع‌الثانی ۱۴۴۶ | Nov 1, 2024

حوزه/ آیین اختتامیه سی و دومین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد، در سالن سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت مجازی برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری «حوزه» از یاسوج، آیین اختتامیه سی و دومین جشنواره تئاتر کهگیلویه و بویراحمد با حضور مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان و مدیرکل امور اجتماعی استانداری و تعداد محدودی از هنرمندان استان، در سالن سینمایی فرهنگ و ارشاد اسلامی به صورت مجازی برگزار شد.

حجت الاسلام علی‌فتح میرمحمدی، مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این آیین، هنر تئاتر را زبان گویایی برای بیان مشکلات و دردهای جامعه دانست و گفت: لازم است هنرمندان با دانش و آگاهی از معضلات اجتماعی برای بیان آنها در قالب اثر هنر بکوشند.

 مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با تقدیر وتشکر از اقدامات مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی، گفت: هنرمندان در این شرایط سخت کرونایی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و برای تشویق مردم به در خانه ماندن  فعالیت‌های خوبی در کنار تیم سلامت استان کهگیلویه وبویراحمد داشتند که شایسته تقدیر است.

وی به هنرمندان بنام استان کهگیلویه وبویراحمد از قبیل حسین پناهی اشاره کرد و گفت: استعدادهای هنری بسیار خوبی در اقصی نقاط استان وجود دارد که در عرصه ملی و بین المللی حرف‌ها برایی گفتن دارند و می توانند در معرفی استان به خوبی نقش آفرینی کنند.

در ادامه، مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان کهگیلویه وبویراحمد در این آیین که به صورت آنلاین درفضای مجازی پخش می‌شد، گفت: امسال برگزاری سی و دومین جشنواره تئاتر استان را در شرایط شیوع ویروس کرونا داشتیم تا این چراغ روشن نگه داشته شود.

محمد علی پیرسبزی با بیان اینکه جشنواره سی و دوم تئاتر استان کهگیلویه وبویراحمد از ۲۵ تا ۲۷ آذرماه بصورت غیر متمرکز  در شهرهای یاسوج، دهدشت و گچساران و سی سخت برگزار بدون حضور تماشاگر و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی برگزار شد، گفت: اجراهای این جشنواره به صورت آنلاین و در فضای مجازی پخش شد.

وی  افزود: ۱۲  اثر در جشنواره امسال شرکت کردند که از این تعداد ۷ اثر پذیرفته شدند که با نظر هیأت داوران دو اثر از استان کهگیلویه وبویراحمد به جشنواره کشوری تئاتر فجر راه یافت.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کهگیلویه وبویراحمد با بیان اینکه جشنواره تئاتر استانی  یکی از مهمترین برنامه‌های توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری استان است، افزود: باید همه تلاش خود را بکار گیریم تا شرایط کرونایی و محدودیت‌ها موجب پایین آوردن کیفیت جشنوارها نشود که خوشبختانه این جشنواره با همت و تلاش هنرمندان تئاتر به خوبی برگزار شد.

پیرسبزی با اشاره به اینکه کرونا شرایط را برای اهالی هنر سخت و پیچیده کرده است، گفت: در دل این پیچیدگی‌ها خلاقیت است که هنرمند به مدد آن می‌تواند به کشف‌های تازه‌ای در این حوزه برسد و با زبان هنر تبسم را بر لبان مردم بنشاند.

در ادامه این آیین،  بیانیه هیئت داوران سی و دومین جشنواره تئاتر قرائت و اسامی نفرات برگزیده اعلام شد و ۲ نمایش هفت دقیقه، یک نفس سکوت و چاقوی دم کرده شب به دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر معرفی شدند.  

در پایان این آیین بیانیه هیأت داوران منتخبین سی دومین جشنواره تئاتر استان کهگیلویه و بویراحمد قرائت و اسامی نفرات برگزیده اعلام و دو اثر از استان به جشنواره بین المللی تئاتر فجر مشخص شدند که بدین شرح است.

طراحی لباس
هیئت داوران جایزه این بخش شامل اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان مشترکا به آقایان کیوان پورصمد بازیگر نمایش " قرقره با آهنگ نقاره"  و محمد خماس پور بازیگر نمایش "زل زدن به گاوی که لیکه می زد" اهداء کردند.

تقدیر طراحی صحنه
هیئت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۴۰۰ هزار تومان مشترکا به آقایان ثارالله آذریتون و هوشنگ نریمانی طراحان صحنه نمایش "در اتاق باد می وزد" و داوود پارسا طراحی صحنه نمایش "زل زدن به گاوی که لیکه می زد"  

طراحی صحنه برگزیده
دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ تومان این بخش به آقای وحید محمدخانی طراح صحنه نمایش "ویولون زن پشت بام"اهداء شد.

بازیگری زن

هیئت داوران در این بخش ضمن تقدیر از خانم‌ها زینب نارکی بازیگر نمایش "زل زدن به چشم گاوی که لیکه می زد و "مریم دانشی" بازیگر نمایش "قرقره با آهنگ نقاره" لوح تقدیر و جایزه نقدی هر کدام به مبلغ ۳۰۰ هزار تومان اهداء کرد.

بازیگری سوم
هیئت داوران در این بخش لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان را به خانم معصومه صلاحی بازیگر نمایش "ساعت به عقب بر نمی گردد" اهداء کرد.

بازیگری دوم
هیئت داوران در این حوزه لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان به خانم مونا چابکی بازیگر نمایش "ویولون زن پشت بام" اهداء کرد.

بازیگری اول

با نظر هیئت داوران دیپلم افتخار و جایزه نقدی به مبلغ یک میلیون تومان به خانم طیبه ربانی بازیگر نمایش "قرقره با آهنگ نقاره" اهداء شد.

بازیگر مرد
هیئت داوران لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان بخش بازیگر مرد را مشترکا به آقایان بابک جمشیدی بازیگر نمایش "کشیده"  و عباسعلی روشنک بازیگر نمایش "درد دور دست مصائب نزدیک" اهداء کردند.

بازیگری دوم

 لوح تقدیر و جایزه نقدی بازیگری دوم بخش مردان به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان به صورت مشترک به آقایان کیوان پورصمد بازیگر نمایش " قرقره با آهنگ نقاره"  و محمد خماس پور بازیگر نمایش "زل زدن به گاوی که لیکه می زد" تقدیم شد.

اما هیئت داوران در بخش بازیگری اول هیچ انتخابی نداشتند.

نمایشنامه نویسی سوم
هیئت داوران جایزه این بخش شامل لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۵۰۰ هزار تومان را به آقای اردوان زینی سوق نویسنده نمایش "قرقره با آهنگ نقاره" اهداء کردند.
 

نمایشنامه نویسی دوم
هیئت داوران در این بخش با اهداء لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان  به آقای وحید محمدخانی نویسنده نمایش "ویولون زن پشت بام"    

کارگردانی سوم

با نظر هئیت داوران لوح تقدیر و جایزه نقدی ۵۰۰ هزار تومانی مشترک به آقای محسن فتحی کارگردان نمایش "قرقره با آهنگ نقاره" و داوود پارسا کارگردان نمایش "زل زدن به گاوی که لیکه می زد" رسید.

کارگردانی دوم
لوح تقدیر و جایزه نقدی به مبلغ ۸۰۰ هزار تومان  به آقای وحید محمدخانی کارگردان نمایش "ویولون زن پشت بام" اهداء شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha