چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۲ شوال ۱۴۴۵ | May 1, 2024
المصطفی

حوزه/ حجت‌الاسلام‌والمسلمین جزایری با بیان این که مهارت انتقال دانش‌های مهارتی نیازمند آموزش و کسب تجربه است گفت: هدف از هجرت و علم‌آموزی این است که انسان دانش خود را پس از کسب، همچون آفتاب به جامعه خود برساند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین جزایری، معاون آموزش جامعةالمصطفی در اختتامیه دوره تربیت‌مدرس، ویژه طلاب نیجریه که به همت مؤسسه آموزشی و مهارتی بیان برگزار شد، ضمن تبریک سالروز میلاد باسعادت ثامن‌الائمه علی بن موسی‌الرضا (علیه‌السلام)، اظهار داشت: زندگی اهل‌بیت (علیهم‌السلام) برای ما سراسر درس است؛ ایشان بهترین مربی و راهنما و اسوه بشریت هستند.

وی، با بیان اینکه فعالیت‌های سیاسی، فرهنگی و مناظرات امام رضا (علیه‌السلام) با فرق و مذاهب در زمینه گسترش معارف قرآنی و سنت نبوی برای همگان الگوست، اظهار داشت: حقیقت زیارت ائمه (علیهم‌السلام) این است که انسان باور کند در راه ائمه (علیهم‌السلام) و همراه با ایشان، عمل‌کننده به فرامین الهی است.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جزایری بر اهمیت موفقیت درعمل به وظایف و رسالت الهی تأکید کرد و ابراز داشت: ایمان و عمل به آموزه‌های دینی، توفیقی الهی است و این که در مسیر قرآن و اهل‌بیت (علیهم‌السلام) قرار داریم، منتی بزرگ بر من و شماست.

وی هجرت مکانی و جغرافیایی را امتیازی ارزشمند توصیف کرد که بارها قرآن بدان تأکید نموده است و اظهار داشت: دغدغه خدمت به جامعه، مخاطبان و خدمت‌رسانی به محیطی که در آن رشد نموده‌اید، از دیگر نعمت‌هایی است که شامل رهروان الی الله قرار گرفته است.

معاون آموزش جامعه المصطفی، با بیان اینکه انسان باید معارف دین را یاد گرفته، به دیگران بیاموزد، اظهار داشت: هدف از هجرت و علم‌آموزی این است که انسان دانش خود را پس از کسب، همچون آفتاب به جامعه خود برساند.

وی ضمن اشاره به روایتی از امام صادق (علیه‌السلام) (مَنْ تَعَلَّمَ اَلْعِلْمَ وَ عَمِلَ بِهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ دُعِیَ فِی مَلَکُوتِ اَلسَّمَاوَاتِ عَظِیماً فَقِیلَ تَعَلَّمَ لِلَّهِ وَ عَمِلَ لِلَّهِ وَ عَلَّمَ لِلَّهِ) اظهار داشت: کسی که علم خود را بیاموزد بدان عمل کند و به دیگران فرادهد، از جایگاه والایی نزد ذات اقدس الهی برخوردار خواهد بود.

معاون آموزش جامعه المصطفی، افزود: یکی از نقش‌های امام رضا (علیه‌السلام) و بقیه ائمه اطهار (علیهم‌السلام)، اصلاح باورها بود؛ عظمت انسان به این است که به‌خاطر خدا بیاموزد، بیاموزاند و به‌خاطر خدا عمل کند.

وی به امتیازات ارزشمند دانش‌آموختگان جامعةالمصطفی اشاره کرد و اذعان داشت: مهارت انتقال دانش‌های مهارتی نیازمند آموزش و کسب تجربه است. خدا را شاکریم که توفیق حضور در این دوره‌های را داشته‌اید؛ مهم این است که به اعمال خود رنگ خدایی دهیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جزایری، با تأکید بر اینکه هدف باید خدا، نشر معارف قرآن و اهل‌بیت (علیهم‌السلام) باشد، تصریح کرد: تقوای الهی، بزرگ‌ترین مانع پیشروی منیت، قدرت‌خواهی و نزاع‌های بی‌معناست.

وی اظهار داشت: همواره باید پاداش را از خداوند بخواهیم و در عمل به رسالت الهی نباید گستره جمعیت مخاطبان فرقی برای ما داشته باشد. وظیفه نشر معارف را باید به نحو احسن انجام دهیم.

معاون آموزش جامعه المصطفی، با بیان اینکه طی دوره کارشناسی زبان و ادبیات فارسی برای دانش‌آموختگان بسیار ارزنده خواهد بود، اظهار داشت: امیدواریم بتوانیم از ظرفیت دانش‌آموختگان شرکت‌کنندگان در دوره‌های مهارت‌افزایی، حداکثر استفاده را در نمایندگی‌های خارج از کشور داشته باشیم.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جزایری، در بخش پایانی سخنان خود، ارائه دوره‌های مهارتی ویژه فرزندان و همسران طلاب و دانش‌آموختگان را مهم ارزیابی نمود و یادآور شد: امیدواریم بتوانیم دوره‌های مهارتی خانواده‌ها را ناظر به نیازهای سرزمینی دانش‌آموختگان عملیاتی و ظرفیت و استعداد مهارتی ایشان را فعال نموده، ارتقا دهیم.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha