دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
تصاویر / دیدار رئیس سازمان دامپزشکی کشور با آیت الله اعرافی

حوزه/ آیت الله اعرافی با تأکید بر این که باید کار خود را همیشه عالمانه و دقیق و در مرز دانش های پیشرفته ترسیم نماییم، اظهار داشت: نیاز است تا میدان‌داری ایران در غذای حلال به جهانیان تبیین و معرفی گردد؛ بازار دنیا باید فهم دقیقی از منطق و تئوری ما در حوزه غذای حلال داشته، منظومه فقهی و اخلاقی ریشه دار ما در حوزه کشاورزی و دامداری را ناظر به فراوری‌های قابل عرضه، بشناسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، آیت الله اعرافی در دیدار رئیس سازمان دامپزشکی کشور و هیئت همراه، ضمن تبریک روز دامپزشکی به همه اعضای جامعه بزرگ فعال در این عرصه، از مجاهدت و عزم جدی همکاران سازمان دامپزشکی کشور تقدیر نمود.

وی در ادامه با تأکید بر این که پیوست اعمال، ارزش کار آدمی را ارتقا می دهد، اظهار داشت: اگر اخلاص را ضمیمه هر کار خوبی کنیم و آن را با نیت پاک الهی همراه سازیم، ارزشمندی افعال ارتقاء چشم گیری یافته به کارها نور خواهد بخشید.

مدیر حوزه‌های علمیه با تأکید بر این که انسان هایی با روح بزرگ، کارهای عادی زندگی را به عبادت تبدیل می کنند، خاطرنشان ساخت: شکل گیری و خلق کارها در نظام اجتماعی و سیاسی خاص نیز در افزایش ارزشمندی کارها موثر بوده، اگر کارها در نظام ولایی و الهی خلق گردد، ارزش آن ارتقاء می یابد.

آیت الله اعرافی با بیان این که اقدام درست و عمل خوب با نیت خدمت رسانی به نظام اسلامی، به کارهای انسان رنگ الهی می‌دهد، تصریح کرد: از آنجایی که در نظام اسلامی ضعف و قوت افعال و رفتار ما بر پرتو دین سایه می‌افکند، اگر درست انجام شود، به نظام ارزش های دینی آبرو می‌بخشد.

مدیر حوزه‌های علمیه مسائل راهبردی و استراتژیک را از دیگر مولفه های موثر بر ارزشمندی افعال توصیف کرد و یادآور شد: هرچقدر انسان با سختی های بیشتر مواجه گردد، ارزش کار اعمال و افعال او افزایش پیدا خواهد کرد.

وی بر اهمیت خدمت رسانی خالصانه به مردم، تحمل سختی ها، برخورداری از برنامه ریزی جامع و راهبردی آینده نگر در تمام امورات تأکید کرد و خاطرنشان ساخت: غذای طیب و سالم ، سازنده انسان و جامعه ای سالم است و توجه به بخش کشاورزی و دام در کنار سلامت جسمی، سلامت روحی و روانی جامعه را تأمین می کند.

آیت الله اعرافی با تأکید بر این که باید کار خود را همیشه عالمانه و دقیق و در مرز دانش های پیشرفته ترسیم نماییم، اظهار داشت: نیاز است تا میدان داری ایران در غذای حلال به جهانیان تبیین و معرفی گردد؛ بازار دنیا باید فهم دقیقی از منطق و تئوری ما در حوزه غذای حلال داشته، منظومه فقهی و اخلاقی ریشه دار ما در حوزه کشاورزی و دامداری را ناظر به فراوری‌های قابل عرضه، بشناسد.

وی با بیان این که نیاز است تا در حوزه های فقهی و اخلاقی مربوط به دام، کارهای جدی تری را دنبال نماییم، اذعان داشت: دبیرخانه حمایت از پروژه ها و مطالعات مورد نیاز نظام از جمله رویکردهای نوین حوزه های علمیه است که پشتیبانی چندصد طرح مطالعاتی عینی مورد نیاز سازمان ها و نهادهای نظام اسلامی را در دستور کار قرار داده است.

مدیر حوزه‌های علمیه در ادامه به برخی از تفاهم نامه های همکاری حوزه و نهادهای مختلف نظام اسلامی از جمله آموزش و پرورش اشاره کرد و یادآور شد: حوزه های علمیه آمادگی داد تا ضمن تعریف محورهای همکاری مشترک، مطالعات راهبردی فقهی را ناظر به واقعیت های پیرامونی سازمان ها و نهادهای نظام اسلامی پیگیری نماید.

آیت الله اعرافی با بیان این که نیاز است تا نسبت به قم توجه ویژه ای صورت گیرد، اظهار داشت: آنچه در شهر قم رقم می خورد نه تنها بر کشور، بلکه بر دنیا تأثیرگذار است؛ دامنه تأثیرگذار جهان شهر قم در عرصه بین الملل نیازمند توجه به الگوسازی های دقیق فعالیتی است.

دکتر سید محمد آقامیری معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در دیدار با آیت الله اعرافی، ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این سازمان، تصریح کرد: بیش از ۸۰ درصد فعالیت های سازمان دامپزشکی متمرکز بر امنیت غذایی و کیفی بخشی تغذیه و تقویت امنیت روانی جامعه در حوزه غذاست.

وی پیشگیری، کنترل، مبارزه و ریشه کنی انواع بیماری های دامی را از دیگر وظایف این سازمان دانست و با بیان این که بیش از ۸۰۰ نوع بیماری مشترک میان دام و انسان وجود دارد، اظهار داشت: بخش اعظمی از عرصه بیو تروریست در حوزه دام تجلی می‌یابد و این مهم نشان دهنده اهمیت فعالیت های سازمان دامپزشکی کشور است.

دکتر آقامیری بحث واکسیناسیون برای جلوگیری از شیوع بیماری و نیز رصد و پایش دام های کشور برای مقابله با انواع بیماری های دامی را از دیگر عرصه های فعالیت سازمان دامپزشکی کشور توصیف کرد و یادآور شد: در حوزه کنترل و مبارزه موفق شده ایم تا در راستای ریشه کن سازی بیماری هایی چون؛ تب برفکی، هاری، طاعون نوشخارکنندگان، شاربن و آبله در کشور، به موفقیت های خوبی دست یابیم.

وی گستره بررسی امنیت غذایی در سازمان دامپزشکی کشور را از بهداشت خوراک دام تا سلامت غذای مصرفی مردم توصیف کرد و اذعان داشت: اعتماد مردم به امنیت غذایی در حوزه دام، محصول تلاش و مجاهدت تمام همکارات سازمان دامپزشکی کشور در حوزه های مختلف فعالیتی است.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور ضمن تأکید بر اهمیت رصد و بررسی امنیت و کیفیت نهاده های دامی وارداتی، سلامت مردم را خط قرمز سازمان دامپزشکی کشور برشمرد و خاطرنشان ساخت: سازمان دامپزشکی کشور در حوزه پدافند غیر عامل، هوشیارانه بر تمام گذرگاه های نهاده های دامی وارداتی نظارت دارد.

دکتر آقامیری تمام دستاوردهای افتخارآفرین سازمان دامپزشکی کشور را مرهون برکات انقلاب اسلامی برشمرد و یادآور شد: حضور بیش از ۴۰ هزار دامپزشک عمومی، متخصص و پیرا دامپزشک در کشور از مفاخر نظام مقدس اسلامی است.

وی با اشاره به این که امروز ۱۸۲ قلم داروی تولیدی ایران در حوزه دام و طیور به کشورهای مختلف جهان صادر می‌گردد، اظهار داشت: در سایه سار عنایات الهی و مجاهدت متخصصان حوزه دامپزشکی هم اکنون در مرز خودفایی در حوزه تولید واکسن های تخصصی حوزه دام و طیور قرار گرفته‌ایم.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور، جهاد دانشگاهی و تأسیس قرارگاه محرومیت زدایی را از جمله رویکردهای نوین سازمان دامپزشکی کشور عنوان کرد و یادآور شد: حضور دامپزشکان و همکارانمان در دورترین و صعب العبورترین نقاط کشور برای تزریق واکسن دام از جمله افتخارات سازمان دامپزشکی ایران است.

معاون وزیر جهاد کشاوری کشور در بخش پایانی سخنان خود با بیان این که روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور در حوزه جهاد تبیین و اطلاع رسانی بیماری‌های فراگیر دامی اقدامات ارزشمندی را خلق نموده است، اظهار داشت: در عرصه پژوهش، تحقیقات و فرایندهای آزمایشگاهی، پایه گذاری موضوعات دانش بنیان در حوزه دام و طیور را هدفگذاری نموده‌ایم.

حجت الاسلام حسینی مقدم، مسئول حوزه نمایندی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور نیز در بخش دیگری از این دیدار ضمن اشاره به عضویت ۱۵۰۰ فارغ التحصیل دوره دکتری در نهاد فرهیخته و دانش بنیان سازمان دامپزشکی کشور، اظهار داشت: موضوع غذای حلال از موضوعات مهم عصر جدید به شمار می رود و هیچ کشوری مانند ایران بر غذای حلال و حضور ناظرین شرعی تأکید ندارد.

وی در ادامه ضمن ارائه گزارشی از گستره حضور ناظرین شرعی به فراهم سازی ۲۰ هزار بسته غذایی مواسات در دوران کرونا توسط این عزیزان اشاره کرد و یادآور شد: برخورداری از آموزش های تخصصی ناظران شرعی از جمله رویکردها و اتفاقات مبارک دور جدید مدیریتی است.

حجت الاسلام حسینی مقدم در پایان سخنان خود بر اهمیت تقویت هماهنگی ناظران شرعی و فضلای حوزه و ارائه آموزش‌های تکمیلی توسط اساتید حوزه های علمیه تاکید کرد.

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha