سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۸ شوال ۱۴۴۵ | May 7, 2024
علیرضا تراشیون

حوزه/ کارشناس خانواده حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه یکی از مفسران بزرگ قرآن در دوره معاصر تعبیری دارد که می گوید غرب یک باغ وحش منظم است، گفت: در غرب انسان را در حد یک حیوان پرورش می‌دهند که هر چه حیوان‌تر باشد رشد یافته‌تر است ولی در جمهوری اسلامی نگاه ما این نیست و در همین دهه هشتادی‌ها نوجوانان زیادی هستند که قاری و حافظ قران هستند و مقام علمی بالایی دارند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین سیدعلیرضا تراشیون در سخنرانی حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه یکی از ارزشمند ترین و مقدس ترین تشکل های انسنی خانواده است، اظهار کرد: وقتی موضوعی مهم شد شیطان هم فعالیت خود را نسبت به آن بیشتر می کند بنابراین در صدد است که به خانواده آسیب برساند.

وی با بیان اینکه تقویت بنیان های خانواده یکی از تکالیف ما است، گفت: یکی از موضوعاتی که می تواند به نظام خانواده قوت ببخشد این است که زن و مرد نسبت به خانواده خودشان متعهد باشند.

کارشناس خانواده حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به شیوه های تعهد نسبت به خانواده ابراز کرد: اولین تعهد ما تعهد کلامی است و ما باید با کلام خودمان این تعهد را به خانواده ابراز کنیم برای مثال مرد رو به همسرش کند و بگوید من خیلی خوشحالم که شما را دارم و امیدوارم زندگی ما حتی در آخرت هم با هم باشد، ولی گاهی ما برعکس و تخریبی عمل می کنیم.

وی با بیان اینکه تلاش اهل بیت علیهم السلام برای قوام خانواده بود، گفت: در پژوهش های علمی هم ثابت شده که در خانواده هایی که کلمه طلاق رد و بدل می شود استحکامش ضعیف می شود.

حجت الاسلام والمسلمین تراشیون افزود: دومین تعهد نسبت به خانواده تعهد رفتاری است و ما باید در رفتارهای خود نسبت به زندگی خانوادگی خود متعهد باشیم برای مثال می بینیم که زن و شوهر در محیط های بیرون بگو و بخند دارند ولی نسبت به همسرش اینجور نیست و بیشتر اوقات سکوت می کند و حرفی نمی زند.

وی با بیان اینکه زن و شوهر باید نسبت به هم بهترین باشند، گفت: در روایتی نقل شده که فردی به نام حصین بن محصن می گوید عمه من محضر پیامبر رفت و سؤالاتی را پرسید و در موقعی که داشت بر می گشت پیامبر از عمه من پرسیدند که آیا ازدواج کرده ای یا خیر؟ عمه من گفت بله؛ حضرت پرسیدند با شوهرت چگونه ای؟ او گفت خوب هستیم و ویژگی های مثبت را بیان کرد؛ حضرت به عمه من فرمودند بدان که شوهر تو بهشت و دوزخ تو است و بدان کجا قرار داری.

کارشناس خانواده حرم مطهر بانوی کرامت گفت: پیامبر(ص) وارد خانه امیرالمؤمنین(ع) و حضرت زهرا سلام الله علیها شدند و دیدند که دختراشان در حال آشپزی و امیرالمرمنین هم در حال پاک کردن عدس و حبوبات هستند؛ حضرت سراغ امیرالمؤمنین علیه السلام رفتند و فرمودند خانه محل حج و عمره است و وقتی مرد به همسرش یاری می رساند کفاره گناهان او است و خداوند به عدد موهایی که در بدن مرد است شهرهایی از بهشت به او می دهد.

وی با بیان اینکه خانه و خانواده محل عبادت ما است، گفت: زن و شوهری که به هم خدمت رسانی نداشته باشند به تدریج نسبت به هم دلسرد می شوند؛ بنابراین باید قدر خدمت در خانه را بدانیم زیرا خیلی ارزش دارد و باید هم زن به شوهر خدمت کند و هم مرد به همسرش خدمت کند.

حجت الاسلام والمسلمین تراشیون با بیان اینکه امروز نظام تفکر غلط در دنیا خانواده را می زند، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند دشمن خانواده دشمن اسلام نیست بلکه دشمن بشریت است و غربی ها کاری کردند که خانمی که خانه دار است و یا اگر مرد در خانه به همسرش خدمت می کند خجالت می کشند که این کار را بیان کند.

در نظام فکری اسلام خانواده محلی برای پرش به سمت خدا است

وی با بیان اینکه در نظام فکری اسلام خانواده محلی برای پرش به سمت خدا است، گفت: گاهی اوقات ما به این باور نداریم و گمان می کنیم که باید جوری زندگی کنیم و به قدری به فعالیت های اجتماعی بپردازیم که خانه و خانواده را کمرنگ کنیم.

حجت الاسلام والمسلمین کارشناس خانواده حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه خداوند د روابط زن و شوهر هیچ محدودیتی قرار نداده است، ادامه داد: ما باید به گونه یا در خانه رفتار کنیم که همسرمان این حس به او دست دهد که ما عمیقا به او علاقه مند هستیم و این علاقه از روز برای او روشن تر باشد.

وی با بیان اینکه در زندگی ممنوعیت هایی وجود دارد که برای اثبات تعهد خود به همسر باید آن را رعایت کنیم، افزود: زن باید بداند که تعریف کردن از مردان دیگر در مقابل شوهر ممنوع است حتی اگر محارم او باشند و آقایان باید بدانند که تعریف کردن از زنان دیگر در مقابل همسر ممنوع است حتی اگر مادر و یا دیگر محارم او باشند.

حجت الاسلام والمسلمین تراشیون با بیان اینکه ما در خانه و خانواده خود خوبی ها را کمتر می بینیم، گفت: اگر همسرمان عیبی هم دارد خوبیهای فراوانی هم دارد و چه خوب است که این خوبی ها را به او یادآوری کنیم؛ در جامعه و در مورد دهه هشتادی ها که این قدر انتقاد می شود هم همین طور است؛ ما با یک نسل خوبی مواجه هستیم و دشمن همین خوبی ها را می بیند که می خواهد این نسل را خراب کند.

وی با بیان اینکه یکی از مفسران بزرگ قرآن در دوره معاصر تعبیری دارد که می گوید غرب یک باغ وحش منظم است، گفت: در غرب انسان را در حد یک حیوان پرورش می دهند که هر چه حیوان تر باشد رشد یافته تر است ولی در جمهوری اسلامی نگاه ما این نیست و در همین دهه هشتادی ها نوجوانان زیادی هستند که قاری و حافظ قران هستند و مقام علمی بالایی دارند ولی عده کمی هم که در جریان اغتشاشات حضور دارند اکثر آنها از خانواده های آسیب دیده هستند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha