سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۸ شوال ۱۴۴۵ | May 7, 2024
فیضی

حوزه/ محمد فیض عارفی گفت: رهبر انقلاب برای مقوله تبیین از اصطلاح «جهاد» استفاده کردند و این نشان می دهد برای کار تبیین باید جهادی کار کرد و همچنین تبیین، ارزش جهاد در راه خدا را دارد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از کاشمر، محمد فیض عارفی، رئیس اداره کتابخانه های عمومی کاشمر در نشست «کتاب و جهاد تبیین» در مدرسه علمیه حاج شیخ این شهرستان، در سخنانی با اشاره به لزوم تبیین معارف اسلامی و انقلابی برای نسل جوان گفت: پس از اتفاقات اخیری که در کشور افتاد همه ما به چیزی پی بردیم که مدت ها قبل مقام معظم رهبری بر آن تأکید کرده بودند و آن عبارت است از لزوم پرداختن به «جهاد تبیین» و این مساله مصداق همان ضرب المثلی شد که می گوید «آنچه جوان در آینه می بیند پیر در خشت خام می بیند».

فیض عارفی ادامه داد: رهبر انقلاب برای مقوله تبیین از اصطلاح «جهاد» استفاده کردند و این نشان می دهد برای کار تبیین باید جهادی کار کرد و همچنین تبیین، ارزش جهاد در راه خدا را دارد.

وی افزود: برای تبیین و انتقال مفاهیم و اخبار درست به نسل جوان و نوجوان از ابزارهای مختلفی می توان استفاده کرد و هر ابزاری هم تأثیر خاص خودش را دارد به عنوان نمونه می توان از ابزارهای هنر، شعر، سرود، تئاتر، موسیقی، فضای مجازی و... استفاده کرد.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی کاشمر خاطرنشان کرد: همه ابزارهای تبیین فواید و اثرگذاری خودش را دارد و باید مورد استفاده واقع شود اما هیچ ابزاری مانند «کتاب» اثرگذاری عمیق و کامل بر روی مخاطب ندارد و سایر ابزارها مانند شعر و سرود و تئاتر هم در واقع باید مفاهیم موجود در کتاب ها را منتقل کنند.

فیض عارفی ادامه داد: تلاش برای کتابخوان کردن نسل جوان و نوجوان، معرفی کتاب های مناسب و انس دادن فرزندان با کتابخانه های عمومی بخشی از جهاد تبیین محسوب می شود.

وی در ادامه با اشاره به لزوم تقویت خودباوری فردی و ملی در بین جامعه به ویژه جوانان گفت: در حوادث اخیری که در کشور اتفاق افتاد نبود خودباوری در بخشی از جامعه به وضوح مشخص شد و این نشان می دهد باید خودباوری ملی را با معرفی افراد موفق و همچنین پیشرفت های علمی و صنعتی کشور برای جامعه تبیین کرد.

فیض عارفی در همین راستا به معرفی دو کتاب پرداخت و ادامه داد: کتاب «داستان رویان» یکی از کتاب هایی است که به معرفی دانشمند معاصر مرحوم کاظمی آشتیانی و اقدامات فوق العاده او در زمینه پیشرفت علمی کشور در حوزه درمان ناباروری می پردازد و همچنین کتاب «شریان مکران» هم کتابی است که به نحوه اجرای یک پروژه عظیم نفتی با استفاده از توان متخصصان داخلی پرداخته و بیانگر توانمندی و روحیه جهادی نیروهای متخصص کشور در زمینه های علمی و صنعتی است.

وی خاطرنشان کرد: مطالعه چنین کتاب هایی می تواند به تقویت روحیه خودباوری ملی نسل جوان و نوجوان منجر شده و آنان را در برابر تلاش بیگانگان برای هویت زدایی ملی بیمه کند.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی کاشمر در پایان ضمن معرفی کتابخانه های این شهرستان از طلاب و روحانیون خواست در تبلیغات دینی خود موضوع لزوم توجه به کتاب و ارتباط با کتابخانه ها و همچنین تشویق خیرین و واقفان برای وقف در حوزه کتاب و کتابخوانی را در دستور کار قرار دهند.

کتاب مهمترین ابزار برای «جهاد تبیین» است

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha