دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
کد خبر: 981290
۱۱ مهر ۱۴۰۰ - ۱۵:۵۷
زلفی گل

حوزه/ وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جای گله دارد که مدارس تیزهوشان در رشته های علوم تجربی و ریاضی دانش آموز می پذیرند، ولی برای رشته های علوم انسانی دانش آموز نمی پذیرند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، محمدعلی زلفی گل با حضور مجازی در هشتمین جلسه مجمع پژوهشگاه‌ های علوم انسانی- اسلامی که در پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم برگزار شد، با اشاره به پیوستگی و ارتباط علوم با یکدیگر، با بیان این که علوم انسانی را نباید جدای از علوم دیگر دید، اظهار داشت: هر یک از علوم، تکه های پازل هستند که در کنار هم باعث هم افزایی می شوند.

وی گفت: همانگونه که نمی توان سلامت جسم را از سلامت روح جدا کرد، تفکیک و جدا کردن علومی که متولی امور جسم انسان هستند از علومی که به روح انسان ارتباط دارند، غیر معقول و بلکه ناممکن است.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: علوم پایه با توجه به تکنولوژی به دنبال آسایش بشر است، کما اینکه رشته کشاورزی و دامداری به تغذیه انسان توجه می کنند.

وی با بیان این که علوم انسانی متولی آرامش انسان است و آسایش بدون آرامش معنا ندارد، از اهمیت ویژه علوم انسانی تأکید کرد و افزود: کشورهای پیشرفته دنیا، نخبه ترین افراد را برای رشته های علوم انسانی انتخاب می کنند و برای علوم دیگر از طریق جذب دانشجویان و نخبگان مهاجر نیاز خود را تامین می کنند؛ آنان اهمیت رشته های علوم انسانی را که متولی هدایت کلان جامعه هستند، به خوبی درک کرده اند.


زلفی گل اظهار داشت: باید از آموزش و پرورش این بستر سازی فراهم شود؛ جای گله دارد که مدارس تیزهوشان در رشته های علوم تجربی و ریاضی دانش آموز می پذیرند، ولی برای رشته های علوم انسانی دانش آموز نمی پذیرند.


وی با اشاره به این که ما باید به این باور برسیم که رشته های علوم انسانی تعیین کننده و سرنوشت ساز هستند، گفت: گاه یک بیت شعر، یک فیلم و یک نظریه علمی سرنوشت یک ملت را تغییر می دهد.

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری تصریح کرد: این وزارتخانه در دوره فعلی از مدیریت کشور دست نیاز به سوی پژوهشگاه های علوم انسانی - اسلامی دراز می کند و تلاش خواهیم کرد تا مجری تفکرات اندیشمندان علوم انسانی - اسلامی باشیم.


وی افزود: از مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی اسلامی به عنوان بازوی مشورتی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در علوم انسانی - اسلامی بهره خواهیم گرفت.


در این جلسه، حجت الاسلام والمسلمین نجف لک زایی «دبیر مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی – اسلامی»، ضمن تشکر از وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و تقدیر از اهتمام وی به موضوع علوم انسانی - اسلامی، به جهت حضور سرزده در این جلسه مجازی، سخنان وزیر علوم را بسیار امید بخش دانست و با اشاره به تلاش های این مجمع در برگزاری همایش مجازی علوم انسانی - اسلامی در هفته پژوهش سال گذشته، اظهار امیدواری کرد که با برگزاری جلسه حضوری و ارائه پیشنهادات عملی از سوی مجمع پژوهشگاه های علوم انسانی - اسلامی برای ارتقای علوم انسانی کشور، زمینه هم افزایی و همفکری بیشتر فراهم شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • مظفر IR ۰۰:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۲
    0 4
    سلام؛ به محمد والش صلوات ، بعد چهل و چند سال اخیر یکی از مسوولیت ها ، یک حرف خوب زدن الحمدلله تشکر
  • IR ۰۸:۳۶ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۲
    8 1
    حرف خوب و حق و بجایی اما چرا زینت الهی در چهره وزیر مشاهده نمی شود ؟ مقامات اینچنینی جای تبلیغ عملی و شکران جمال خداوندی است نه ...
  • IR ۰۹:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۲
    0 1
    اصلا من بچم نابغه تو راهنمایی و اول دبیرستان وقتی گفت می‌خوام برم دوم دبیرستان رشته انسانی همه ناراحت. به خاطر آینده مبهم حالا که کنکور با رتبه سیصد انسانی رفت دبیری باز ناراحت شدیم ولی انتخاب خودش بوده چون رشته انسانی و ت معلمی آینده واقعا ندارد
  • IR ۱۹:۴۰ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۲
    5 1
    (مسألة 1): ... و كذا في اللحية إذا حلقت أو نتفت- مثلًا- و لم تنبت، الدية كاملة. و إن نبتا ففي اللحية ثلث الدية على الأقوى... . اگر ریش دیگری را بزند و بعد بتواند دوباره در بیاید ، یک سوم دیه است. تحریر الوسیلة امام خمینی رضوان اللّٰه تعالی علیه ، ج ۲ ، ص ۶۰۹ ، ط نشر آثار . البته ترجمه آزاد (بخش قابل رویش مجدد بودن ریش) را خودم کردم . / زدن محاسن خود ، جنایت بر خود نیست ؟
    • IR ۱۵:۱۴ - ۱۴۰۰/۰۷/۱۴
      0 0
      طالبان هم همین اعتقادات را دارند‌ ریش برایشان اصالت دارد