دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
جلد سوم کتاب سَلُونِی قَبْلَ أَن ْتَفْقِدُونِی

حوزه/ تحریر نهج البلاغه حضرت آیت الله جوادی آملی با عنوان «سلونی قبل ان تفقدونی»، شرح و تبیین فقرات خطبه‌ها، نامه‌ها و حکمت‌های نهج البلاغه است که معظم له این سلسله مباحث را از سال ۱۳۷۱ در خطبه‌های نماز جمعه شهر مقدّس قم آغاز نمودند.

به گزارش خبرگزاری حوزه، مجلد سوم از مجموعه «سَلُونِی قَبْلَ أَن ْتَفْقِدُونِی، تحریر نهج البلاغه» تألیف حضرت آیت الله جوادی آملی به زیور طبع آراسته شد.

بر اساس این گزارش، تحریر نهج البلاغه حضرت آیت الله جوادی آملی  با عنوان «سلونی قبل ان تفقدونی»، شرح و تبیین فقرات خطبه‌ها، نامه‌ها و حکمت‌های نهج البلاغه است که معظم له این سلسله مباحث را از سال ۱۳۷۱ در خطبه‌های نماز جمعه شهر مقدّس قم آغاز نمودند.

این شرح ترتیبی نهج البلاغه از همان ابتدا مورد توجه جامعه علمی و نخبگانی و همچنین بخش های فرهیخته عمومی قرار گرفت و اکنون، انتظار جامعه حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم علاقه مندان به کسب معارف اهل بیت(علیهم السلام) در خصوص تدوین و انتشار این مباحث در قالب مجموعه مجلدات به قلم حضرت استاد، برآورده گردیده است.

اکنون پس از وقفه ای کوتاه، مجلد سوم از این مجموعه ارزشمند شامل شرح و تحریر خطبه‌های ۳۳ تا ۴۹ نهج البلاغه در ۶۱۶ صفحه به همت پژوهشگاه معارج، به زیور طبع آراسته و به زودی در اختیار علاقه‌مندان به معارف اهل بیت علیهم السلام قرار خواهد گرفت.

روش کلی شرح هر خطبه به این صورت است که پس از «متن خطبه» ابتدا مطلبی با عنوان «درآمد» شامل بیان فضا و زمان و مناسبتی که این خطبه ایراد شده است می آید، سپس «گزیده شرح» خطبه که شامل چکیده شرح تفصیلی خطبه است آورده شده است.

در ادامه «معنا شناسی واژگان» آورده شده که شامل آن واژه هایی که در خطبه به کار رفته ولی معنای آن روشن نیست، می باشد. سپس «شرح خطبه» است که موضوعات مختلف ذکر شده در هر خطبه، عنوان مشخص و ویژه خود را دارد.

پس از اتمام شرح، حضرت استاد مطالبی را به عنوان «اشارات» مرقوم داشته اند که در هر خطبه تعداد این اشارات متفاوت است.

علاقه‌مندان می توانند این اثر را از مراکز فروش مرکز نشر اسراء و یا سایت این مرکز تهیه نمایند.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha