دوشنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۵ ذیقعدهٔ ۱۴۴۵ | May 13, 2024
شیخ احمد کریمه

حوزه/ شیخ حسن الجناینی گفت: دلالت واژه اجتناب در آیه تحریم خمر، به معنای شدت حرمت است، چون ممکن است انسان به چیزی نزدیک شود، اما مرتکب آن نشود، اما اجتناب به معنای دوری کامل از آن چیز می باشد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری «حوزه» به تازگی دکتر مصطفی راشد رئیس اتحادیه علمای استرالیا با صدور فتوایی مخالفت خود را با حکم تحریم خمر اعلام کرد که با واکنش دو تن از علمای الازهر روبرو شد.

شیخ احمد کریمه: فتوای حلیت شرب خمر خلاف اجماع است

شیخ احمد کریمه، استاد فقه دانشگاه الازهر در این رابطه گفت: این فتوا نادرست است و این شیخ باید به خاطر توهین به دین اسلام به دادگاه احضار و محاکمه شود.

کریمه در ادامه سخنان خود درباره حکم شرب خمر گفت: این کار شرعا حرام است، زیرا خداوند متعال در قرآن کریم آن را حرام کرده و فرموده:

«یا أیها الذین آمنوا إنما الخمر و المیسر و الأنصاب و الأزلام رجس من عمل الشیطان فاجتنبوه لعلکم تفلحون»؛ (اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد، شراب و قمار و بتها و تيرهاى قرعه پليدند [و] از عمل شيطانند. پس، از آنها دورى گزينيد، باشد كه رستگار شوید).

وی افزود: تمام علما و شیوخ با استناد به شریعت اسلامی بر حکم تحریم شرب خمر اجماع دارند.

شیخ حسن الجناینی: حرمت شرب خمر شدید است

از سوی دیگر شیخ حسن الجناینی از محققان دانشگاه الازهر در این رابطه گفت: این قرآن کریم است که حلال و حرام را مشخص می کند و ذکر کلمه رجس که در آیه تحریم خمر آمده در لغت به معنای هر چیز آلوده است و در شرع مقدس نیز به معنای هر چیز حرام است.

وی افزود: دلالت واژه اجتناب نیز به معنای شدت حرمت است، چون ممکن است انسان به چیزی نزدیک شود، اما مرتکب آن نشود، اما اجتناب به معنای دوری کامل از آن چیز می باشد.

 

 

کانال تلگرام خبرگزاری رسمی حوزه

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha