دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۲۰ شوال ۱۴۴۵ | Apr 29, 2024
ف

حوزه/ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره مشارکت‌های اجتماعی ۱۵ اسفند ماه سال جاری است که اختتامیه و معرفی برگزیدگان جشنواره در ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه، محمدمهدی سلطانی، در نشست خبری که با موضوع «فراخوان سفیران جشنواره مشارکت‌های اجتماعی سلامت» در دانشگاه علوم پزشکی قم برگزار شد، گفت: این جشنواره در پی بحران‌هایی که در حوزه سلامت وجود داشته مخصوصاً کرونا پایه گذاری شد.

دبیر جشنواره مشارکت‌های اجتماعی سلامت، ادامه داد: مشارکت عنصری اساسی، برای توسعه پایدار و برقراری عدالت در جامعه است و برنامه‌های توسعه برای آنکه بتوانند پایدار بمانند و از اقشار آسیب پذیر جامعه حمایت کنند، باید با مشارکت طراحی و اجرا شده و مردم بر روند اجرایی آن نظارت داشته باشند.

سلطانی گفت: بدون مشارکت و همراهی مردم، موفقیت در بسیاری از امور مرتبط با آنان برای دولت‌ها دشوار خواهد بود در واقع استفاده از برنامه‌های مشارکت محور، بر اساس مشارکت مردم محلی به عنوان سرمایه‌های مشارکت امری ضروری است.

دبیر جشنواره بیان داشت: این جشنواره در راستای اشاعه فرهنگ خیر در جامعه، بهره‌گیری صحیح از کمک‌ها و مشارکت‌های مردمی، هدایت آن‌ها به سوی اولویت‌های ملی حوزه سلامت، استفاده از ظرفیت‌های داوطلبان و مسئولیت اجتماعی نهادهای اقتصادی در بهبود جایگاه نظام سلامت کشور، توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در سطوح مختلف، تبیین ضرورت‌ها و اولویت‌ها در حوزه خیریه به خصوص در زمان وقوع بحران‌هایی مانند پاندمی کرونا و با عنایت به مسئولیت اجتماعی برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: در این جشنواره اداره کل سازمان‌های مردم نهاد و خیرین سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بهره‌مندی از ابزار هنر و به منظور شناسایی و رشد استعدادهای فرهنگی و هنری کشور است و لذا اقدام به برگزاری نخستین جشنواره ملی مشارکت اجتماعی سلامت نموده است.

سلطانی در ادامه با اشاره به اهداف برگزاری این جشنواره افزود: ارائه الگوهای مناسب برای ترویج مشارکت و مسئولیت‌پذیری اجتماعی بنگاه‌های اقتصادی در حوزه سلامت، تبیین ضرورت حمایت‌های مادی و کار داوطلبانه در حوزه سلامت از جنبه علمی، اجتماعی و فرهنگی، تقویت و جلب مشارکت در فعالیت‌های داوطلبانه، تجلیل از هنرمندان و نخبگان هنری فعال در حوزه مشارکت اجتماعی سلامت و تقویت و توسعه ظرفیت‌های علمی – پژوهشی در حوزه مشارکت اجتماعی سلامت از جمله این موارد می‌باشد.

وی با اشاره به محورهای جشنواره افزود: محورهای جشنواره نیز مسئولیت پذیری اجتماعی فردی و سازمانی، سرمایه گذاری اجتماعی، مشارکت اجتماعی در بحران‌ها، کار داوطلبی، موانع موجود در جلب مشارکت‌های عمومی و مشارکت اجتماعی از منظر دین، معنویت و اخلاق و ترویج فرهنگ مشارکت‌های عمومی در حوزه دانشجویی و فرهنگی می‌باشد.

دبیر جشنواره مشارکت‌های اجتماعی سلامت با اشاره به شرکت کنندگان در جشنواره، گفت: بخش عمومی، بخش دانشگاهی و دانش آموزی از بخش‌های این جشنواره است که در بخش عمومی شهروندان، کارکنان دولت و بخش خصوصی، انجمن‌های مدنی، تشکل‌های مردمی، فعالان فرهنگی و هنری، اصحاب رسانه، معلمان و اصناف و علاقه مندان بدون محدودیت سن و جنس می‌توانند شرکت کنند.

وی ادامه داد: بخش دانشگاهی نیز شامل اعضای هیئت علمی، دانشجویان، طلاب و اساتید حوزه می‌باشد. همچنین در بخش دانش آموزی نیز همه دانش آموزان مقاطع تحصیلی می‌توانند شرکت کنند.
سلطانی با اشاره به بخش‌های جشنواره بیان داشت: در بخش هنری زیر مجموعه‌های هنرهای تجسمی (شامل نقاشی، طراحی، کاریکاتور، پوستر، خطاطی، عکس، مجموعه عکس، پی نما، محصولات تبلیغاتی و اینفوگرافی)؛ ادبی (شامل شعر، ترانه، داستان، داستان کوتاه، مقاله ادبی، نمایشنامه و فیلم‌نامه)؛ دیجیتال (شامل نرم افزار، اپلیکیشن، وب سایت، پادکست، گیم، موشن‌گرافی و صفحه در شبکه‌های اجتماعی)؛ بخش فیلم موسیقی و هنرهای نمایشی (شامل فیلم کوتاه داستانی، تئاتر، مستند، پویانمایی، تیزر و نماهنگ می‌باشد.

وی ادامه داد: محصولات خبری و رسانه‌ای (شامل خبر، گزارش، مقاله و مصاحبه)؛ ایده‌ها و تجارب نوآورانه؛ آموزش، پژوهش و فناوری از دیگر بخش‌های جشنواره می‌باشد.

دبیر جشنواره مشارکت‌های اجتماعی ابراز داشت: آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ۱۵ اسفند ماه سال جاری است که اختتامیه و معرفی برگزیدگان جشنواره در تاریخ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ برگزار می‌شود.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha