یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
آیت الله نهاوندی

حوزه/دین مبین اسلام همیشه پیروانش را به عطوفت و مهربانی نسبت به افراد دیگر ولو کسانی که دین دیگری دارند دعوت کرده، چه بسا با این کردار نیک آنها، زیبایی های اخلاقی اسلام را بشناسند و آن را انتخاب کنند و بالعکس رفتار ناپسند ما با پیروان ادیان دیگر، ممکن است منجر به رفتار متقابل آنها گردد.

خداوند در قرآن مي فرمايد:

وَلاَ تَسُبُّواْ الَّذِينَ يَدْعُونَ مِن دُونِ اللّهِ فَيَسُبُّواْ اللّهَ عَدْوًا بِغَيْرِ عِلْمٍ انعام/108

و كسانى كه غير خدا را مى‏خوانند، دشنام ندهيد، که آنان نیز از سر دشمنى و نادانى، خداوند را دشنام دهند.

حکایت؛

 محضر با برکت آیت‌الله نهاوندی همواره محفل الفت و رفع مشکلات مردم بود، یکی از کلیمیان نهاوند می گوید:  عده‌ای از متعصبین ناآگاه، نقشه بر هم زدن مراسم مذهبی ما را داشتند، هر چه تلاش کردیم نتوانستیم جلوی این افراد را بگیریم، چاره‌ای جز این ندیدیم که جریان را به اطلاع مرحوم شیخ علی‌اکبر نهاوندی برسانیم تا با توجه به محبوبیت فراوان و نفوذشان در بین مردم بتوانند به ما کمکی کنند.

ایشان پس از اطلاع از این ماجرا، سراسیمه خود را به محل رساندند و بعد از دعوت همگان به آرامش، سخنرانی جذاب و غرائی در مورد مقام حضرت موسی (ع) و نحوه برخورد با اقلیت‌ها در دین اسلام و این که یهودیان به استناد کدام آیه تورات این مراسم مذهبی را برپا می کنند، ایراد کردند.

 کلیمیان چنان تحت تأثیر کلمات و وسعت اطلاعات این شخصیت بزرگوار قرار گرفتند که اشک از دیدگانشان جاری شد و می گفتند: گویا موسی (ع) زنده شده است و احکام‌مان را به ما تعلیم می‌دهد، آن عده محدود از مسلمانان نیز از کار خود پشیمان شده و متفرق شدند.1

1.       افلاکیان خاک نشین

برچسب‌ها

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha