یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ |۱۹ شوال ۱۴۴۵ | Apr 28, 2024
امام جمعه قزوین

حوزه / رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین گفت: تجلیل از شهدای روحانی و آزاده می‌تواند آورده‌های معنوی خوبی داشته باشد و فضای استان ما را به عطر زحمات و رنج‌های شهیدان بزرگوار و آزادگان روحانی معطر کند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» از قزوین، حجت الاسلام والمسلمین عبدالکریم عابدینی، صبح امروز در جلسه هماهنگی همایش روحانیون آزاده کشور، که در سالن اجتماعات استانداری قزوین برگزار شد گفت: تجلیل از شهدای روحانی و آزاده می‌تواند آورده‌های معنوی خوبی داشته باشد و فضای استان ما را به عطر زحمات و رنج‌های شهیدان بزرگوار و آزادگان روحانی معطر کند.

وی با تشریح پشتوانه‌های دینی برای حفظ و نگهداری وقایع و اتفاقات گذشته، تصریح کرد: امیرالمؤمنین (ع) فرمودند آنقدر تاریخ گذشتگان را مورد توجه قرار داده‌ام، گویی با گذشتگان زندگی کرده‌ام.

امام جمعه قزوین افزود: در روایات به ما سفارش شده است اگر در قرآن بیندیشید، اسرار و حقایق گذشتگان را می‌توانید پیدا کنید. امام علی (ع) بزرگ‌ترین اندیشمند قرآنی است و آن حضرت در قرآن، تاریخ گذشتگان را دیده است.

رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین خاطرنشان کرد: ثبت و ضبط زندگی گذشتگان توسط خدای متعال، دو نتیجه مهم برای ما دارد، اولین نتیجه عبرت است که از کسانی که ظلم کردند و صداقت و ایمان را کنار گذاشتند، فاصله بگیریم و همانند شهدا و آزادگان در مسیر الهی قرار بگیریم.

وی ادامه داد: وقتی زندگی حضرت موسی (ع) را نگاه می‌کنیم، بسیار درس می‌گیریم که چگونه از رود نیل به خانه فرعون هدایت شد و فرعون متکفل موسی (ع) شد و در نهایت این پیامبر خدا مأمور هدایت فرعون می‌شود و این ها هم درس عبرت و هم تشویقی برای انسان است.

حجت الاسلام والمسلمین عابدینی تصریح کرد: در حماسه حسینی (ع) که پشتوانه دفاع مقدس و دفاع از حرم به حساب می‌آید، امام زین‌العابدین (ع) فرمودند عمه‌ام زینب در مسیر کربلا و پس از آن، هیچگاه نماز شبشان ترک نشد، البته از بعد عصر عاشورا نمازشان را نشسته می‌خواند و این همان فرهنگی است که شهدا و آزادگان از آن پیروی کردند.

امام جمعه قزوین عنوان کرد: کسی که آن پشتوانه معنوی و ایمانی را دارد، در مقابل یزیدی که گفت دیدی خدا با برادرت چه کرد فرمود، من چیزی جز زیبایی ندیدم و این فرهنگ ایمانی و الهی، فرهنگ شهدای ما را ساخت که نمونه‌های آن را در رفتار سید آزادگان مرحوم سیدعلی اکبر ابوترابی مشاهده کردیم که الگویی برای جامعه ما شد.

وی ادامه داد: انتقال خاطرات دفاع مقدس باید با دو نگاه انجام می‌شود، یکی برای این است که جوانان برای شناخت بعد نظامی دفاع مقدس، با تسلیحات نظامی آشنا شوند اما آن چیزی که از اهمیت بالاتری برخوردار است، آشنایی با فرهنگ دفاع مقدس است چرا که انسان ساز است

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اظهار کرد: اگر بتوانیم واقعی و جدی به دنبال واقعیت‌های اثرگذار باشیم، هم بُعد نظامی و هم بعد معنوی جنگ را حفظ کنیم و این به برکت زنده نگهداشتن یاد و خاطرات شهدا، آزادگان و جانبازان میسر است.

رئیس شورای حوزه علمیه استان قزوین تصریح کرد: روحانیون در دفاع مقدس حضور بسیار جدی داشتند و از قشر روحانی شهدا و جانبازان بسیاری تقدیم انقلاب شد که بایست پشتوانه‌های معنوی در این عرصه را با جدیت ببینیم و پاس بداریم.

انتهای پیام /

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha