به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سیدمحمد سعیدی در دیدار تعدادی از دانش آموزان قمی با اشاره به آیه ۵۱ سوره توبه اظهار کرد: یکی از مشکلات جوامع اسلامی این است که نمیدانند خداوند چه چیزی را از آنها خواسته است و نمیدانند اسلام آوردن واقعی و مورد پسند خداوند و امام زمان (عج) چیست.
وی با بیان اینکه ایمان به تنهایی کافی نیست و باید در کنار ایمان به وظایف خود هم عمل کنیم، گفت: بنی اسرائیل با آنکه معجزه خداوند را با چشم خود دیده بودند که رودخانه با آن عظمت کنار رفت و راه برای عبور آنها باز شد و بعد از آنها فرعون در همان رودخانه غرق شد ولی وقتی حضرت موسی (ع) از آنها خواست در مقابل کفار بجنگند و در سرزمین مقدس ساکن شوند حرف خدا را گوش نکردند و گفتند خودت با خدایت مشرکان را از این سرزمین بیرون کنید.
نماینده ولی فقیه در استان قم با بیان اینکه اگر ما به دستورات خدا عمل کنیم از حوادث بد در امان میمانیم، افزود: در زمان پیامبر (ص) نیز ایشان حکومت تشکیل دادند و مردم را هدایت کردند و برای بعد از خود هم جانشین تعیین کردند ولی مردم به حرف ایشان گوش ندادند و امیرالمؤمنین (ع) را کنار گذاشتند و نتایج این انحراف هنوز هم دامن مسلمانان را گرفته است اینگونه مسلمانان در جهان تضعیف شدند و مورد ظلم و ستم مستکبران قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه مسلمانان کاری که باید در صدر اسلام انجام میداند را انجام ندادند و گرفتار عواقب سرپیچی از فرمان خدا و رسول شدند، گفت: بعد از هزار و ۴۰۰ سال امام خمینی (ره) هم حکومت اسلامی را تشکیل دادند ولی باز هم برخی راه نفاق را در پیش گرفتند و از فرمان ولی خدا سرپیچی میکنند که این کار آنها هیچ نفعی حتی برای خودشان هم ندارد.
آیت الله سعیدی با بیان اینکه برخی چیزها دست خود انسان است و باید با تلاش و اطاعت از فرمان خدا به آنها برسد، افزود: هر چیزی که خدا از ما خواسته است اعم از نماز، روزه، زکات، امر به معروف و نهی از منکر خیر ما در آن است و ما نباید مانند قوم بنی اسرائیل از فرمان خدا سرپیچی کنیم زیر به سرنوشت آنها دچار خواهیم شد.
وی با بیان اینکه افرادی مانند دکتر حسابی درس خواندند، زحمت کشیدند و به مردم خدمت کردند، گفت: دکتر حسابی نشان داد که اگر انسان صادقانه به مردم خدمت کند نه تنها در زمان حیات بلکه بعد از مرگش هم نام و یادش باعث خیر و برکت میشود.
امام جمعه قم با بیان اینکه شما دانش آموزان هم باید مانند دکتر حسابی زندگی کنید و برای جامعه منشأ خیر و برکت باشید، گفت: قم یک شهر اصیل است و اصالت آن به ایمان به خدا، ارادت به اهل بیت (ع) و مرکز علم بودن آن است بنابراین فضای رشد برای شما فراهم است و باید از این شرایط استفاده کنید و با تحصیل علم به خود و جامعه کمک کنید.