یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
علیرضا قزوه

حوزه/ نشست خبری اولین دوره جشنواره ملی شعر نمازجمعه با حضور دبیر علمی و دبیر اجرایی جشنواره در مرکز موسیقی و سرود صدا و سیما برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، علیرضا قزوه، شاعر انقلاب و دبیر علمی اولین جشنواره ملی شعر نمازجمعه، در نشست خبری به تشریح جزئیات این جشنواره پرداخت و گفت: این جشنواره در تمام قالب‌های شعری از جمله کلاسیک، سفید و نو برگزار می‌شود.

دبیر علمی اولین جشنواره شعر نمازجمعه افزود: نمازجمعه در آئینه آیات و روایات، نقش محوری نماز جمعه در صدر اسلام، نمازجمعه حج مستضعفان، جایگاه نمازجمعه در نظام سیاسی و اجتماعی از منظر امام‌خمینی (ره) و رهبر انقلاب، وحدت آفرینی در نمازجمعه، ابعاد عبادی و سیاسی نمازجمعه، نمازجمعه تربیون نقد و مطالبه‌گری اجتماعی و نقش خطبه‌ها در مکتب‌سازی انقلابی از موضوعات و محورهای اصلی این جشنواره است.

وی در مورد جوایز برگزیدگان تصریح کرد: در این جشنواره در بخش اصلی سه شاعر در سه مقام اول تا سوم نفر اول ده میلیون تومان و نفر دوم هشت میلیون و نفر سوم شش میلیون تومان جایزه خواهند گرفت که اتفاق خوبی در این جشنواره و گسترش این موضوع ارزنده خواهد بود.

قزوه افزود: بخش ویژه‌ای به نام شهدای محراب خواهیم داشت که در این بخش ویژه ۳ برگزیده و با جوایز ۸ میلیون، ۶ میلیون و ۴ میلیون برای نفرات اول تا سوم این بخش در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به برگزاری این جشنواره به همت شورای سیاستگذاری ائمه جمعه و مشارکت مرکز شعر و موسیقی صدا و سیما گفت: داوران این دوره از جشنواره از شعرای برجسته کشور همچون ابوالقاسم حسین‌جانی، امیری اسفندقه، ذکریا اخلاقی و محمدجواد محمد زمانی هستند. همچنین کتاب جشنواره نیز در اختتامیه رونمایی خواهد شد.

دبیر علمی اولین جشنواره شعر نمازجمعه در پایان افزود: ان‌شاءالله در دوره‌های آینده جشنواره ملی شعر نمازجمعه رشته‌های دیگری اضافه خواهد شد.

در ادامه حسین صیامی دبیر اجرایی جشنواره با بیان اینکه فراخون این جشنواره از ابتدای بهمن ماه سال جاری اعلام شده افزود: تا کنون ۱۲۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است و علاقمندان می‌توانند آثار خود را از طریق پست الکترونیکی به آدرس info@namazjomeh.ir ارسال کنند.

وی گفت: یک بخش ویژه برای ائمه جمعه شاعر هم در نظر داریم که تا کنون نیز آثاری از طرف ائمه جمعه شاعر ارسال شده که در بخش جنبی جشنواره مورد داوری قرار می‌گیرد.

صیامی در پایان تصریح کرد: هیچ محدویت سنی برای شرکت کنندگان وجود ندارد و علاقمندان در تمام قالب‌های شعری می‌توانند آثار خود را ارسال کنند، این جشنواره به زبان فارسی برگزار می‌شود و ممکن است زبان و گویش‌های دیگر در دوره‌های بعدی جشنواره اضافه شود.

انتهای پیام / ‏

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha