پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024
دومین نشست آیت الله سعیدی با مدیران رسانه های خبری

حوزه/ تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با بیان اینکه خداوند پیامبران را هم آزموده است، گفت: خداوند می‌فرماید ما شما را رها نکرده‌ایم که هیچ مسئولیتی در دنیا نداشته باشید بلکه هر کسی مأموریت و مسئولیتی دارد و امتیاز ما انسان‌ها از موفقیت در انجام مسئولیت و امتحانش معلوم می‌شود.

به گزارش خبرگزاری حوزه، آیت الله سید محمد سعیدی در درس اخلاق مدیران آستان مقدس بانوی کرامت که ظهر امروز در سالن محراب حرم مطهر برگزار شد اظهار کرد: ارزش انقلاب ما نسبت به انقلاب‌های دیگر در امکانات و سرمایه‌گذاری و توسعه مادی نیست بلکه در کنار آن تربیت نیروهای انقلابی، جوان و ارزشمدار از اولویت‌های انقلاب است.

وی با اشاره به سالروز وفات حضرت ابوطالب (ع) اظهار کرد: علی بن ابی طالب علیه السلام نشان دهنده عظمت شأن پدر و مادر خود هستند و ما باید در دعاهای خود از پدری و مادری که انوار پاکی را به عالم خلقت تقدیم کردند یاد کنیم.

امام جمعه قم با بیان اینکه خداوند در قرآن می‌فرماید ما مؤمنان پاک و خالص را هم امتحان می‌کنیم، افزود: امیرالمؤمنین (ع) در یکی از حکمت‌های نهج‌البلاغه می‌فرمانید هیچ کسی از خدا درخواست نکند که او را از امتحان معاف کند زیرا خدا اراده کرده است که همه ما را امتحان کند و هیچ کسی نیست که از این امتحان معذور باشد.

وی ادامه داد: امیرالمؤمنین (ع) در ادامه به ما راهنمایی می‌کنند که هر کسی خواست به خدا پناه ببرد از او بخواهد که او را در امتحانات سخت قرار ندهد تا به گمراهی و انحراف مبتلا شود.

آیت الله سعیدی با بیان اینکه برخی دعاها مستجاب نمی‌شوند، گفت: یکی از دعاهایی که مستجاب نمی‌شود این دعاست که از خدا بخواهیم از ما امتحان نگیرد زیرا ما در دنیا مسئولیت‌ها و مأموریت‌هایی داریم و برای تکامل آفریده شده ایم و تکامل هم از مسیر امتحان می‌گذرد.

وی با بیان اینکه خداوند از پیامبران هم امتحان گرفته است، افزود: خداوند می‌فرماید ما شما را رها نکرده ایم که هیچ مسئولیتی در دنیا نداشته باشید بلکه هر کسی مأموریت و مسئولیتی دارد و امتیاز ما انسان‌ها از موفقیت در انجام مسئولیت و امتحانش معلوم می‌شود.

تولیت حرم مطهر بانوی کرامت ادامه داد: امتحان خدا برای کشف یک مجهول نیست بلکه برای تحقق استعدادها و توانایی های ما است زیرا در این امتحان‌ها است که خوبی‌ها و بدی‌های ما به فعلیت می‌رسد و صفات درونی ما بروز می‌کند و مؤمنان خالص و کافران نابود می‌شوند.

وی با بیان اینکه هرچه امتحان سخت‌تر باشد نتیجه و اجرش هم بیشتر است، گفت: خداوند نمونه یک امتحان سخت را در باب حضرت ابراهیم (ع) بیان کرده است که بعد از مدت‌ها خدا به ایشان اولاد داد و به مرحله‌ای رسید که می‌توانست کمک پدر باشد و درحالی‌که حضرت ابراهیم برای ادامه نسل پیامبران به او امید بسته بود اما خداوند به حضرت ابراهیم فرمود باید فرزند خود را ذبح کنی و خداوند از این امتحان به عنوان امتحان بزرگ یاد کرده است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha