یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024
خبر گزاری حوزه

انقلاب، توفیقات خوبی در پیشرفت و توسعه متوازن داشته که اخبار آن جهان را به شگفتی واداشته است.

حجت الاسلام احمدی مدیر مدرسه علمیه ولیعصر کهنوج، در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه در کهنوج گفت: مردم، روحانیت را به عنوان پایگاه دینی، علمی خود دانسته و تنها مرجع در این امور را روحانیت می‌دانند.

وی در تعریف مردم سالاری دینی افزود: مردم سالاری دینی، حکومت مردم بر مردم می باشد. در چنین تعریفی، تصمیم گیرنده اصلی در سرنوشت مردم، خود مردم هستند؛ در نظام جمهوری اسلامی ایران همه ارکان اجرایی کشور با نظر مستقیم یا غیر مستقیم مردم تعیین می شود از این حیث مردم سالاری در منابع دینی از جایگاه رفیعی برخوردار است.

مدیر مدرسه علمیه کهنوج ادامه داد؛ در خیلی از روایات، بر دخالت داشتن و حضور مردم در سرنوشت خودشان تاکید شده است؛ بسیاری از نامه های امیر المومنین (ع) در نهج البلاغه، نیز در توصیف و بیان مردم سالاری دینی می باشد.

حجت‌الاسلام احمدی درباره پیشرفت و توسعه متوازنِ انقلاب اسلامی خاطر نشان کرد؛ انقلاب، توفیقات خوبی در پیشرفت و توسعه متوازن داشته که اخبار آن جهان را به شگفتی واداشته است؛ پیشرفت هایی که در مباحث پزشکی، نانو، تولید دارو، هسته ای، راه سازی و ده ها موضوع دیگر انجام شده، شاهد بر این مدعاست؛ مقام معظم رهبری هم سال جاری را سال حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی نام گذاری نمودند که جا دارد در روزهای پایانی این سال یک توجه ویژه‌ای به این مهم صورت بگیرد.

وی درباره وظیفه روحانیت عنوان کرد؛ مهم ترین وظیفه روحانیت، حفظ نظام و فصل الخطاب قرار دادن سخنان مقام عظمای ولایت در همه مسائل بخصوص مساله استکبار ستیزی است.

حجت الاسلام احمدی در پایان در مورد نگاه مردم به روحانیت گفت؛ مردم، روحانیت را به عنوان پایگاه دینی، علمی و عقلی برای انقلاب دانسته و تنها مرجع خود را روحانیت می دانند. 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha