به گزارش خبرنگار خبرگزاری « حوزه » در کرمانشاه، علی رشتیانی از طلاب مدرسه علمیه حضرت امیرالمومنین(ع) شهرستان صحنه در نوشتاری با عنوان «آشنای گمنام» آورده است:
بِسْمِ اللّهِ النُّورِ
«...إِنَّمَا یَخْشَی اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ الْعُلَمَاءُ...»
گاهی در مسیر زندگی، افرادی بر سر راه انسان قرار می گیرند که مأنوس شدن با آنها، باعث آرامش و احساس معنوی خاصی می شود.
اگر چه سن و سال بنده حقیر اقتضا نداشت تا به صورت حضوری و از نزدیک زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین عزیزمراد منصوری(ره) را درک کنم، ولی همواره ذکر نام و خاطرات و نکات اخلاقی آن بزرگمرد از سوی شاگردان و مریدان آن عزیز سفر کرده باعث ایجاد نوعی علاقه و میل درونی در من نسبت به ایشان شد.
این علاقه و انس و الفت تا جایی پیش رفت که احساس کردم شاید نیاز باشد تا خاطرات و نکات اخلاقی این عالم وارسته به صورت مدون و در غالب یک کتاب جمع آوری شود تا هم سبب تداعی خاطرات برای رفقا و آشنایان و شاگردان ایشان شود و هم سبب آشنایی نسل جوان، با شخصیت علمی و معنوی آن اسوه تقوا، باشد.
در مسیر این پژوهش با حدود چهل نفر از دوستان، شاگردان، بازاریان، ارادتمندان و خانواده مرحوم حاج آقای منصوری ارتباط برقرار شد و در طی حدود دو سال از هر یک مصاحبه به عمل آمد.
کتاب «آشنای گمنام» مروری بر زندگی، سیر و سلوک طلبگی و جایگاه اجتماعی زنده یاد حجت الاسلام والمسلمین عزیزمراد منصوری(ره) از یادگاران جهاد و شهادت و امام جمعه فقید صحنه است که توفیق نصیب شد و به کمک دوستان و آشنایان به رشته تحریر درآمد.
سرانجام پس از پیاده سازی متن مصاحبه ها و ویرایش چندین باره متن و مشورت با اساتید و صاحب نظران کتاب "آشنای گمنام" در ۲۵۲ صفحه مصور بهار ۱۴۰۲ به زیور طبع آراسته گشت و در هفتمین سالگرد رحلت مرحوم حاج آقای منصوری از این کتاب رونمایی شد.