به گزارش خبرگزاری حوزه از تهران، مصطفی زمانیان رئیس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری در شصتمین جلسه شورای توسعه فرهنگ قرآنی که در سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن امروز چهارشنبه هشتم فروردین ماه برگزار شد، گفت: در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری اگر خودم استراتژیک رفتار نکنم نمیتوانم دیگران را هم به آن دعوت کنم. به لطف صاحب نظران و معتمدین انقلاب در یک پروژه آنچه مورد توجه و اهمیت قرار دارد امید و اعتماد است. مهم ترین مسأله ای که ریشه مقولات است، ضعف ما در مسأله امیدآفرینی و اعتقاد است.
وی ادامه داد: مسائل امنیتی کشور زمانی در کشور حل می شود که امید در کشور فراوان باشد.امید و اعتماد را در گام نخست باید در مردم ایجاد کنیم و این کلیدی ترین مسأله ای است که در بیانات رهبری هم گنجانده شده است. ما در این زمینه دچار غفلت شدیم.
رییس مرکز بررسی استراتژیک ریاست جمهوری اضافه کرد: به محض اینکه جریان قرآن را عمومی میکنیم تنها افراد حرفه ای برای آن استقبال نمیکنند، اگر جریان قرآنی را با نوآوری گره بزنیم شاهد حضور همگی آحاد جامعه خواهیم بود.به عنوان مثال به همت حجت الاسلام قمی استارتاپ های اربعین را دور هم جمع کردیم.
وی با تاکید بر اینکه حتی محفل قرآنی امام حسنی ها یک جورایی جشن خودمان محسوب می شد، ادامه داد: به این موضوع باید دقت کرد و باید سفره خوش سیمای فعالیت های قرآنی را متنوع کنیم تا همه مخاطبان در آن شرکت کنند.
رییس مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری ادامه داد: اقتضائات توسعه فعالیت های قرآنی نیازمند به بازآفرینی اکوسیستم جدید دارد. جریان توسعه قرآنی زمانی می تواند کارآمدی داشته باشد که نسبت خودش را با مسایل اولویت دار کشور مشخص کند. زمانی کارآمدی اثبات میشود که به زمان مسائل اعتماد و هویت داشته باشد. این جریان عظیم و پربرکت توسعه قرآنی تا چه زمانی توانسته حل مسأله کند؟اگر این عدد در توسعه فعالیتهای قرآنی را نگاه کنیم اکوسیستم محدود نمیتواند حل مسأله فعالیت های قرآنی را داشته باشد.
وی در پایان گفت: قرآن مسیر توسعه و امیدبخشی را می تواند داشته باشد اما اینکه چرا ما مسائل را نمیتوانیم گره بزنیم باید بررسی شود. امیدوارم ظرفیت های قرآنی را بتوانیم طرح و در سطح کشور بررسی کنیم.