به گزارش خبرگزاری حوزه، از اراک حجتالاسلام و المسلمین اکبری مدیر دفتر امور تربیت اخلاقی معاونت تهذیب حوزههای علمیه سراسر کشور صبح امروز در ششمین همایش هماندیشی معاونان تهذیب حوزههای علمیه سراسر کشور که در مجتمع آفتاب شهر سنجان استان مرکزی انجام شد طی سخنانی با اشاره به ضرورتهای دوره « اختبار و تثبیت» اظهار داشت: این دوره از جمله دورههایی است که قبل از پذیرش نهایی متقاضیان ورود به حوزه برگزار میشود و شرایطی را فراهم میکند تا داوطلبان ورود به حوزههای علمیه، با فضای حوزه و طلبگی آشنا شده و با نظام تعلیم و تربیت حوزه، اهداف و رسالت آن آشنا گردند.
وی فراهم آوردن امکان آشنایی داوطلبان حوزه با نظام تعلیم و تربیت حوزه و وظایف روحانیت، انس با زیطلبگی، ارزیابی اخلاقی و رفتاری طلاب جهت تداوم مسیر طلبگی را از جمله اهداف دوره اختبار و تثبیت عنوان کرد.
حجتالاسلام و المسلمین اکبری با اشاره به اینکه ده روز از دوره یکماهه اختبار و تثبیت به مباحث تهذیبی اختصاص داده شده است تصریح کرد: این دوره در صدد است تا افراد مستعد طلبگی را با توجه به سرفصلهای گوناگون تهذیبی که در نظر گرفته شده است شناسایی و افرادی را پذیرش نماید که استعداد طلبگی را داشته باشد.
وی در ادامه سخنان خود با اشاره به برخی از ضرورتهای و باید و نبایدهای این دوره گفت: شاخصهایی که در این دوره در نظر گرفته شده است باید به دقت اجرا گردند و با حفظ کرامت متقاضیان و با حضور مستمر مسئولان تهذیبی افراد مستعد طلبگی شناسایی گردند.
گفتنی است در ادامه این جلسه معاونان تهذیب حوزههای علمیه سراسر کشور با بیان دیدگاههای خود درباره دوره اختبار و تثبیت، به آسیبها و راهکارهای بهبود آن اشاره کردند.
هماندیشی معاونان تهذیب تا پایان امروز با برگزاری کارگاههای تخصصی ادامه خواهد داشت.