پنجشنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۳ |۱۰ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 12, 2024

پیشرفت ایران اسلامی در دنیا در گرو بنیه قوی اقتصادی است و جهاد اقتصادی مسیر پیشرفت ایران را هموار می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مودب در گفت و گو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به نام‌گذاری امسال به نام جهاد اقتصادی از سوی مقام‌معظم‌رهبری اظهار داشت: با توجه به روایات مختلف از ائمه معصومین‌(ع)، فقر مایه بدبختی و تسلیم یک جامعه در برابر استکبار بوده و حتی در برخی از روایات فقر عامل کشیدن انسان‌ها به سوی کفر عنوان شده است.

وی افزود: به همین جهت مقام‌معظم‌رهبری با همان درایت و دوراندیشی خود با نام‌گذاری هر سال با یک محور مهم برای پیشرفت جامعه، مردم و مسئولان را متوجه آن نموده‌اند و امسال نیز جهاد اقتصادی را برگزیده‌اند که این عنوان به نوعی در عناوین سال‌های گذشته نیز نهفته بود، اما تعبیر امسال بسیار صریح و دقیق‌تر بود و به پیشرفت‌های اقتصادی کشور اهتمام دارد.

این استاد حوزه گفت: جامعه و نظام اسلامی ایران، اگر بخواهد در مسیر اهداف خویش گام بردارد و در آینده الگو منطقه باشد، باید از نظر اقتصادی به کشورهای دیگر وابستگی نداشته باشد.

معاون پژوهش دانشگاه قم، بخشی از پیشرفت ایران اسلامی را در گرو پیشرفت‌ اقتصادی دانست و تصریح کرد: معنای جهاد، یعنی نهایت کوشش و تلاش و اگر مقام‌معظم‌رهبری از عنوان جهاد استفاده کرده‌اند، منظور این است که انسان همانگونه که در میدان نبر می‌جنگد و نهایت کوشش خود را می‌کند، در عرصه اقتصاد هم اینگونه بوده و هر گروه یا جمعیتی باید در این رابطه فعالیت خود را چند برابر کند.

وی یادآور شد: البته این کوشش و جهاد، از ابتدای انقلاب شروع شده بود و بعد از دوران دفاع مقدس نیز ادامه داشت؛ بطوریکه پیروزی ما در این نبرد حاصل جهاد نظامی و اقتصادی بود و ما امروز با توجه به این تلاش توانسته‌ایم استقلال خود را حفظ نماییم و در شرایط فعلی نیز جهاد اقتصادی می‌تواند عامل رونق کشور باشد.

*مبلغان روح امید و نشاط را در جامعه توسعه دهند.

حجت‌الاسلام والمسلمین مودب، با اشاره به وظایف طلاب و مبلغان در تبیین جهاد اقتصادی گفت: مبلغان باید منویات رهبری را به خوبی در همه ابعاد درک و بررسی، سپس آن را بر اساس قدرت تبلیغ و منبر که در دنیا بی‌نظیر است، تبیین و گسترش دهند.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha