مدیر مدرسه علمیه خاتمالانبیاء در گفت و گو با مرکز خبر حوزه، با اشاره به جایگاه پژوهش، اظهار داشت: یکی از امور مهم تعلیم و تعلم که بزرگان نیز همواره بر آن تاکید داشتهاند، امر پژوهش است که حوزههای علمیه همواره اهتمام ویژهای به این موضوع داشته و دارند.
حجتالاسلاموالمسلمین عبدالجلیل محمودی افزود: در همین راستا شاهدیم که در سالهای اخیر به دلیل فرهنگسازی پژوهش، جشنواره علمی – پژوهشی علامه حلی در حوزه برگزار میشود.
مدیر مدرسه خاتمالانبیاء با اشاره به مزایای جشنواره علامه حلی ادامه داد: سراسری بودن جشنواره موجب تعامل علمی بیشتر جشنوارههای علمی کشور و انتشار آثار مکتوب طلاب و فضلا در سراسر ایران اسلامی میگردد.
وی با بیان این مطلب که علیرغم گرانسنگ بودن این جشنواره شاهد مشکلاتی در این زمینه هستیم، تصریح کردند: با توجه به اینکه سطح طلاب شرکت کننده در جشنواره یکسان نیست و برای سطوح عالی حوزه و طلاب دیپلم و بالاتر تا حدودی مناسب است، موجبات نا امیدی را در بین طلاب کم سن و سال فراهم کرده و در نتیجه موجب عدم حضور آنها در این جشنواره میشود.
حجتالاسلام محمودی ابراز داشت: برای رفع این مشکل و در راستای گسترش فرهنگ پژوهش در میان طلاب مقطع سیکل مدارس علمیه شهر قم، معاونت پژوهش مدرسه علمیه خاتمالانبیاء(ص) با هماهنگی معاونت پژوهش حوزه علمیه جشنواره علمی- پژوهشی شهید آیت الله صدر را برگزار میکند.
وی در خصوص انتخاب عنوان این جشنواره یادآور شد: با توجه به اینکه شهید صدر یکی از علمای خوش ذوق حوزه بودند که آثار و نوآوریهای فراوانی نیز داشتند، لذا در راستای آشنایی بیشتر طلاب جوان با این شهید بزرگوار و تفکرات ایشان و نیز نوآوری هم در دستور کار باشد، بر این اساس جشنواره به نام ایشان مزین گردید تا طلاب بار دیگر با قلم زدن خود شجاعت این شهید را زنده کنند.
مدیر مدرسه علمیه خاتمالانبیاء تصریح کرد: این جشنواره بین طلاب 10 مدرسه علمیه قم که در پایههای یک تا ششم مشغول تحصیل هستند، برگزار میشود و در مراحل بعدی در صدد هستیم تا جشنواره را در سطح ملی و پایههای بالاتر گسترش دهیم.
*10 اردیبهشت؛ آخرین فرصت ارسال آثار
وی، مهلت ارسال آثار را تا دهم اردیبهشت ما سال جاری دانست و گفت: علاقمندان میتوانند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره واقع در مدرسه علمیه خامالانبیاء قم ارائه یا از طریق رایانامه info@alkhatam.ir اقدام نمایند.