به گزارش مرکز خبر حوزه، مشاور رییس سازمان تبلیغات اسلامی، صبح امروز در نشستی خبری به منظور تشریح برنامههای جاری اداره کل تبلیغات اسلامی قم، اظهار داشت: برنامه های سال 90، با محوریت فرمایشات مقام معظم رهبری ترسیم می شود.
وی افزود: به دنبال آن هستیم که مسئله بهره وری را اصل قرار داده تا همسو با مسئله جهاد اقتصادی، از کارهای تجملی پرهیز کنیم.
مدیر کل تبلیغات اسلامی، با بیان این که تا حد امکان از گسترش امکانات سخت افزاری خود داری خواهیم کرد، گفت: در سال 90، در راستای استفاده از فن آوری های نوین، به صورت جدی وارد خواهیم شد.
وی خاطرنشان ساخت: پایبندی به اتحاد ملی و انسجام اسلامی و دوری کردن از برنامه هایی که به اختلافات مذهبی، قومی، سیاسی و ... منجر خواهد شد، یکی از سیاست های کاری اداره کل تبلیغات اسلامی خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین اسکندری ادامه داد: در سال 90، در صدد آن هستیم که برنامه ها را در حد امکان به نهاد های مردمی و بخش خصوصی واگذار کنیم که در همین راستا، تعاملاتی را با نهاد های مختلف خواهیم داشت.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم، یادآور شد: در سال جاری، به صورت جدی، برنامه های قرآنی را پیگیری خواهیم کرد و به همین منظور در صدد ایجاد برنامه های قرآنی ثابت در مدارس هستیم.
وی افزود: مسائل قرآنی را در هیأت مذهبی پررنگ تر از همیشه خواهیم دید، همچنین حضور ما در برنامه های قرآنی ادارات و نهادهای مختلف در حد امکان پر رنگ تر از قبل خواهد بود.
حجت الاسلام و المسلمین اسکندری در خصوص روحانیون مستقر گفت: تا سال89، تنها 23 روحانی مستقر در روستاهای قم فعالیت میکردند که در سال 90 این تعداد به 50 نفر خواهد رسید، همچنین تعداد خانههای عالم به 21 خانه عالم افزایش مییابد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی قم، در بخش دیگری از سخنان خود، با بیان این که دوره های آموزشی ویژه ای برای مسئولین هیأت های مذهبی، بانوان، کودک و رسانه، ائمه جماعات و ... خواهیم داشت، گفت: موضوعات آموزشی از جمله آشنایی با فرقه های نوظهور، امر به معروف و نهی از منکر، آشنایی با شیوه های تبلیغ همچنین برنامههای حمایتی و به ویژه بسته های علمی را به منظور ارتقای سطح علمی آن ها، ارائه خواهیم کرد.
حجت الاسلام و المسلمین اسکندری، سامان دادن شبستان های مساجد، حمایت از نهادهای دینی و مردمی که در زمینه های قرآنی فعالیت می کنند، را از دیگر فعالیت اداره تبلیغات قم برشمرد.
وی با بیان این که برای سال جاری برنامه اعزام مبلغ را برای شهر قم نیز خواهیم داشت، افزود: در سال 90، به مناطق مختلف استان قم نیز اعزام مبلغ صورت خواهد گرفت.
مشاور رییس سازمان تبلیغات اسلامی، حمایت از پژوهش های ناظر بر مأموریت های این سازمان را یکی از برنامه های مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: برنامه هایی که برای پاسخگویی به شبهات در دانشگاه ها و مدارس وجود دارد را تقویت خواهیم کرد.
حجت الاسلام و المسلمین اسکندری، تجهیز کتابخانهها در مناطق محروم ایجاد مرکز فرهنگی به منظور ساماندهی به فعالیت های خودجوش مردمی و جمعآوری نهادهایی که با فرهنگ و مذهب اسلام و شیعه سازگاری ندارد را از دیگر فعالیتها بیان کرد.
وی در خصوص ساماندهی هیأت مذهبی افزود: طبق آخرین آمار،1330 هیأت مذهبی در استان قم داریم که این ها همه ثبت شده هستند و دارای پرونده می باشند.
حجت الاسلام و المسلمین اسکندری افزود: اخیرا ثبت هیأت ها را منوط به حضور یک روحانی کرده ایم، یعنی باید محوریت هیأت با یک کارشناس دینی باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: در سال 90، در تمام مساجد قم، اینترانت(اینترنت ملی) را راه اندازی کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین اسکندری در پایان سخنان خود با بیان این که در حال حاضر 70تشکل قرآنی معتبر و فعال در استان قم وجود دارد، گفت: متأسفانه در سال گذشته هیچ بودجه ای به این تشکل های قرآنی تعلق نگرفت؛ چرا که در خصوص پیشتیبانی های قرآنی بودجه ای اختصاص داده نشده بود.
خبرنگار:یوسف شعبانعلی