حجت الاسلام والمسلمین بدری در گفتگو با خبرنگار سرویس استانهای مرکز خبر حوزه اظهار داشت: از سال 1349 وارد مدرسه علمیه الامام القائم(عج) شده و از همان ابتدای تحصیل مسئولیت امور طلاب و امور شهریه، امتحانات، ثبت نام و برگزاری مراسم عمامه گذاری را عهده دار بودم.اکنون حدود چهل سال است که دراین مدرسه مشغول خدمت هستم.
وی در ادامه افزود: مدرسه علمیه الامام القائم(عج) درسال 1338هجری شمسی توسط آیت ا...حاج سید عبدالجواد علم الهدی خراسانی با نام مکتب القائم(عج) تأسیس گردید که پس از مدتی، به مدرسه علمیه الامام القائم (عج)تغییرنام یافت. ملک آنرا فردی خیّری بنام حاج محمد تقی علیزاده وقف و تولیت آن را به آیت ا...علم الهدی واگذار کرد؛ و از سال 1340ه.ش مدرسه علمیه فعالیت خود را به طور رسمی آغاز نمود.
حجت الاسلام والمسلمین بدری به تشریح بخشهای مختلف ساختمان این مدرسه پرداخته و ابرازداشت: با توجه به محدودیت فضای این مدرسه علاوه بر هفت مدرس جهت تدریس دو شبستان بزرگ نیز جهت برگزاری اجتماعات مهّیا نموده و در سال گذشته با مساعدت مرکز مدیریت حوزههای علمیه دو مدرس و یک سالن مطالعه جدید به آن اضافه نموده ایم که مورد استفاده طلاب می باشد.
* صندوق قرض الحسنه صادقین ویژه طلاب
وی در این رابطه افزود: در یک طبقه همین ساختمان صندوق قرض الحسنه صادقین قرار دارد که سرمایه اولیه آن توسط یکی از خیرین تامین شده است، صندوق به طلاب و اساتید، وام پرداخت می کند که اقساط آن نیز از طریق شهریه طلاب دریافت میگردد.
* فعالیت موسسه خیریه حضرت زهرا(س) در مدرسه
مدیر مدرسه علمیه الامام القائم خاطرنشان کرد: بخشی دیگری از ساختمان مدرسه در اختیار خیریه حضرت زهرا(س) قرار گرفته است؛ این خیریه ایتام زیادی را تحت پوشش دارد و دارای شعبه ای در قم است که هم اکنون بنام مؤسسه (احیاءالتراث لآل الرّسول )تحت نظر حجت الاسلام والمسلمین حاج سید رضا علم الهدی فرزند آیتالله علم الهدی فعالیت می نماید.
وی در ادامه به بیان تاریخچه ای از فعالیتهای انقلابی طلاب مدرسه علمیه الامام القائم(عج) پرداخته و اظهار داشت: قبل از انقلاب طلاب این مدرسه پا به پای مردم مومن، متعهد و انقلابی در راهپیماییها و تظاهرات حضور فعال داشته و برفراز بام حوزه بانگ الله اکبر سر می داده و با درست کردن کوکتل ملتف به جنگ تانکها و نفربرهای رژیم شاه می رفتند، لذا بارها ماموران طاغوت به حوزه حمله کردند که آثار تیر و مسلسلهای آنها در پنجرههای حجرات فوقانی وسقف اطاقها قبل از تعمیرات داخلی ساختمان بجا مانده بود.
حجت الاسلام والمسلمین بدری در ادامه به نقش آفرینی طلاب این مدرسه در 8 سال دفاع مقدس اشاره کرده و افزود : با شروع جنگ تحمیلی بسیاری از طلاب و اساتید مدرسه در کنار رزمندگان به عنوان نیروی رزمنده و تبلیغی تا آخر جنگ انجام وظیفه نمودند.
* تقدیم 20 شهید در دفاع مقدس
وی ادامه داد: طلاب مدرسه علمیه الامام القائم(عج) ضمن حضور مستمر در جبهههای جنگ، مفتخر به تقدیم قریب به 20 شهید می باشد؛ همچنین درطول جنگ تحمیلی خدمات قابل توجهی را از جمله جمع آوری کمکهای مردمی، بسته بندی و ارسال هدایای به جبههها را عهده دار بودند.
مدیر مدرسه علمیه الامام القائم افزود: این مدرسه درطول دوران انقلاب همواره سابقه حضور فعال در مقاطع مختلف، اعم از راهپیماییها، تظاهرات و دفاع از ولایت را داشته و حتی در فتنه سال 88 ، تعدادی از طلاب این مدرسه مجروح و مصدوم گردیدند و اغتشاشگران موتور سیکلت برخی از آنها را آتش زدند.
* برگزاری درس خارج با حضور 170 طلبه
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با مساعدت مرکز مدیریت تهران و قم طلاب و روحانیون تا پایه دهم در این مدرسه مشغول تحصیل می باشند که علاوه بر دروس مصوّب مرکز مدیریت، دروس خارج فقه در دفتر آیت ا...علم الهدی توسط معظم له تدریس می شود که شرکت کنندگان در آن قریب به 170 نفر می باشد .
مدیر مدرسه الامام القائم افزود: آیت ا... علم الهدی در گذشته که حالشان مساعد بود، در مدرسه حضور مستمر داشتند هر روز صبح با موضوعاتی از قبیل: کلام ، تفسیر، تاریخ، نهج البلاغه، اخلاق و احکام تدریس می نمودند، طلاب نیز با شور و اشتیاق در کلاس حضور پیدا می کردند؛ درس اخلاق ایشان هنوز هم روزهای دوشنبه برقرار می باشد.
وی ادامه داد: مدرسه علمیه الامام القائم (عج) در طول سال در تمام مناسبتها اعم از شهادت ائمه معصومین (ع) و اعیاد و مناسبتهای انقلابی مراسم دارد، در شهادت ائمه (ع) تا ساعت 10 درسها برقرار است و بعد در محضر تولیت محترم مدرسه سخنرانی و عزاداری با حضور طلاب برگزار میشود.
حجت الاسلام والمسلمین بدری گفت: از سال 1360 ه ش همه ساله نیمه شعبان تعدادی از طلاب که واجد شرایط معمّم شدن می باشند، طی یک جشن مفصل و مراسم ویژه با حضور علما و مردم و خانواده طلاب بدست مبارک تولیت محترم معمّم می شوند.
وی با بیان این که بیش از30 نفر از طلاب فاضل مدرسه در درس خارج مقام معظم رهبری شرکت می کنند، گفت: تعدادی از طلاب نیز با تألیف کتاب و مقاله درحال خدمت به نظام و انقلاب هستند.
* برگزاری دورههای بنیاد امامت و مهدویت
مدیر مدرسه علمیه الامام القائم (عج)گفت: از جمله برنامههای تخصصی مدرسه می توان به دورههای آموزشی بنیاد امامت تحت اشراف حضرت آیت الله میلانی اشاره نمود که اکثریت دانش پژوهان این مرکز از طلاب این مدرسه می باشند.
حجت الاسلام والمسلمین بدری ادامه داد: برگزاری دوره مهدویت برای اولین بار در تهران و این مدرسه برگزار می گردد که با حضور گسترده طلاب در این مدرسه مواجه شده است.
وی با بیان این که از ابتدای تشکیل بسیج طلاب این مدرسه از حوزههای پیشگام در این برنامه بوده است و در تمام برنامههای بسیج و فعالیتهای حوزه بسیج شهید محلاتی بیشترین حضور را داشته است، گفت: بارها به عنوان پایگاه نمونه انتخاب شده و فرمانده آن مورد تشویق قرار گرفته است؛ تعداد کثیری از طلاب این مدرسه به عنوان مسئول عقیدتی در حوزههای بسیج و پایگاه بسیج شهری خدمت می کنند.