به گزارش مرکز خبر حوزه، معاون پژوهشی حوزه در این نشست اظهار کرد: یکی از کارهای مهمی که در نوع رفتار ما در حوزههای علمیه تاثیر میگذارد، کار علمی و پژوهشی است.
وی افزود: اساس آموزههای دینی اعم از فقه و اصول یا یافتههای دیگر در گرو آموزشهای نوین علمی و پژوهشی و مدیریتی قرار دارد.
حجتالاسلام والمسلمین عماد تصریح کرد: در بعد فرهنگی نشریات نباید اصل و اساس علمیت خود را از دست بدهند ما باید با تمام ظرفیت و همکاری معاونتها در این زمینه همکاری داشته باشیم.
وی ادامه داد: در بخشهای مدیریتی، شرط اول حیات یک عضو است و این حیات مبتنی بر استفاده از تمام ظرفیتهای آن مجموعه محسوب میشود؛ اجزای سازمان با همزیستی مسالمت آمیز به این امر اهتمام خواهند ورزید. معاون پژوهشی حوزه گفت: ستاد مدیریت یک جامعه نشان از علمیت آن جامعه است و حوزههای علمیه در این راستا باید تلاش کنند.
وی افزود: اهمیت کلان به کارهای پژوهشی، نشانگر هویت و ظرفیت فوقالعاده حوزههای علمیه در عملیاتی کردن فکر و قدرت اندیشه است، چنانچه درسهای خارج ما هر کدام به مشابه یک کنفرانس علمی محسوب میشود ولی متاسفانه با این حال ظرفیت ارائه مقالات علمی خیلی کم است.
حجتالاسلاموالمسلمین عماد ابراز داشت: سردبیران و مدیران نشریات حوزههای علمیه باید با بنیان نهادن فکر نو و پژوهشهای نوین، برای طلاب جوان، راه را برای هر چه قویتر و تخصصیتر شدن مجلههای علمی فراهم و طلاب مناسب را تربیت کنند تا هر کدام شاخصهای علمی در نشر و گسترش مدارج علمی باشند.