جمعه ۲۳ آذر ۱۴۰۳ |۱۱ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 13, 2024

مدیر مرکز تخصصی نماز حوزه علمیه قم گفت: در سال جدید در ده استان کشور دوره‌های تربیت مربی و دوره‌های کوتاه مدت معارف نماز از سوی این مرکز برگزار می‌شود.

به‌گزارش مرکز خبر حوزه، حجت‌الاسلام والمسلمین کفیل، صبح امروز در گردهمایی دبیران ستادهای اقامه نماز استان‌های کشور، در مجتمع فرهنگی آموزشی یاوران حضرت مهدی‌(عج) جمکران، با ارائه گزارشی از فعالیت‌های مرکز تخصصی نماز اظهار داشت: در سال گذشته برای برگزاری دوره تربیت مدرس و محقق از طلابی که دو سال درس خارج گذرانده بودند، نام نویسی شد.

وی با اشاره به برگزاری یک دوره تربیت مدرس و محقق در مرکز تخصصی نماز گفت: آماده‌سازی طلاب برای حضور در مجامع علمی و ارائه مباحث تخصصی، آشنایی با روش‌های جدید آموزشی، مخاطب‌شناسی و روش‌های تبلیغی در حوزه تقویت توان علمی و فنی در جهت پاسخ‌گویی به شبهات تسلط بر روش‌ها و شیوه‌های کاربردی در انتقال مفاهیم نماز و... از اهداف برگزاری این دوره می‌باشد.

مدیر مرکز تخصصی نماز با اشاره با ساختار این مرکز، گفت: در این مرکز معاونت‌های آموزش و تبلیغ و پژوهش مشغول فعالیت هستند.

وی با اشاره به فعالیت‌های اداره آموزش، معاونت‌ آموزش و تبلیغ افزود: برگزاری دوره تربیت اساتید معارف نماز ویژه طلاب حوزه علمیه قم، برگزاری دوره تربیت مربی معارف نماز در 10 استان و برگزاری دوره‌های کوتاه مدت معارف نماز در 10 استان از فعالیت‌های این اداره می‌باشد.

حجت‌الاسلام والمسلمین کفیل اظهار داشت: شیوه‌های جذب و دعوت به نماز، بررسی آیات نماز، پاسخ به شبهات، روش‌های کلاس‌داری، بررسی روایات نماز، آداب نماز، اسرار و فلسفه نماز و... دروسی است که در این دوره به طلاب ارائه می‌شود.

وی با تاکید بر این که سیاست کلی ستاد اقامه نماز کشور، تربیت و تقویت طلاب در عرصه نماز است، اظهار داشت: دوره‌های تربیت مدرس و محقق و تربیت اساتید معارف نماز تنها ویژه طلاب می‌باشد، همچنین دوره کوتاه مدت معارف نماز در مرحله نخست ویژه طلاب است و در ادامه برای دانشجویان و دیگر اقشار جامعه نیز برگزار می‌شود.

وی همچنین با تبیین وظایف اداره تبلیغ، گفت: آموزش مدرس، آموزش خانواده، آموزش مربیان مقطع کودک، تربیت کارشناس، برگزاری نشست‌های تخصصی نماز، آموزش مروجان فرهنگ نماز و اعزام کارشناس نماز به مراکز علمی و دانشگاهی از فعالیت‌های این اداره می‌باشد.

وی در ادامه به فعالیت‌های معاونت پژوهش پرداخت و خاطرنشان ساخت: تدوین متون از جمله فعالیت‌های معاونت پژوهش می‌باشد که در این بخش به تبیین آیین نماز، تدوین سرفصل‌های متون آموزشی و ... می‌باشد.

مدیر مرکز تخصصی نماز افزود: در بخش تدوین متون آموزشی، مسایلی چون نماز و قرآن، اسرار نماز، آثار نماز و تکمیل نماز از موضوعاتی است که مورد بررسی قرار می‌گیرد؛ به گونه‌ای که برخی از این مباحث در حال فیش‌برداری و برخی نیز در حال بازبینی می‌باشد.

وی به فعالیت سامانه اینترنتی تخصصی نماز اشاره کرد و گفت: با توجه به زمان کمی که از عمر راه‌اندازی این سایت می‌گذرد دارای غنای خوبی است در این سایت بخش‌های روایات نماز پرسش و پاسخ آیات نماز، خانواده و نماز و غیره... در اختیار کاربران قرار دارد.

وی افزود: علاقمندان با حضور در سایت تخصصی نماز به آدرس www.namaz.namaz.ir  می‌توانند هر سوال و نیازی که درباره نماز دارند بر طرف سازند.

*کتابخانه تخصصی نماز با نزدیک به هزار جلد کتاب و پایان‌نامه

مدیر مرکز تخصصی نماز در ادامه خاطرنشان ساخت: امروز کتابخانه تخصصی نماز با حدود هزار جلد کتاب و پایان‌نامه در اختیار پژوهشگران این عرصه می‌باشد.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: بخش کودک و نوجوان پاسخگویی به شبهات، برنامه‌های سیر مطالعاتی طلاب، و تهیه مقالات از دیگر بخش‌های معاونت پژوهش مرکز تخصصی نماز می‌باشد.

 

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha