به گزارش مرکز خبر حوزه، حجت الاسلام والمسلمین نواب، امروز در دیدار هیئت بلند پایه مجلس علمای اندونزی از دانشگاه ادیان و مذاهب قم با اشاره به اهداف تاسیس این دانشگاه، اظهارداشت: شنیدن حرف های بزرگان و علمای ادیان و مذاهب مختلف جهان و برقراری تعامل بیشتر با آنها در جهت شناخت و ارتباط عمیق با سایر ادیان و مذاهب از جمله اهداف اصلی این دانشگاه میباشد.
وی افزود: در این بین شناساندن معارف اهل بیت(ع) و مکتب تشیع به بزرگان و علمای جهان در هر دین و مذهبی، از دیگر اهداف تاسیس این دانشگاه است.
* اولین دانشگاه تقریب ادیان و مذاهب
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: این دانشگاه در نوع خود اولین دانشگاه تقریب مذاهبی و ادیانی در ایران است که فارغ التحصیلان آن در عرصههای فرهنگی، علمی و حتی تدریس در حوزه و دانشگاه و مسئولیت های فرهنگی در خارج از کشور جذب می شوند.
وی بیان داشت: بر خلاف دانشگاه های ادیان و مذاهبی که در آمریکا برپا شده است، این دانشگاه ها هرگز سیاسی نبوده و کارهای علمی و فرهنگی انجام می دهد.
حجت الاسلام و المسلمین نواب گفت: در این دانشگاه هیچ گونه محدودیتی از نظر دین و مذهب برای اساتید وجود ندارد تا جایی که اساتیدی از کشورهای آسیاسی و آمریکایی و با مذاهب مختلف در این دانشگاه تدریس می کنند و یا در گذشته تدریس می کردند.
* نسبیگرا نیستیم
وی در ادامه در پاسخ به سوال یکی از علمای مجلس فتوای اندونزی در خصوص نگاه نسبی برخی دانشگاه های جهان به ادیان مختلف ادامه داد: نگاه ما به ادیان و مذاهب پلورالیسیمی نیست و هرگز نسبی گرا نیستیم، ما اسلام را دین حق می دانیم و بر پایه حفظ احترام، با ادیان مختلف به گفت وگو می نشینیم.
* بر مواضع شیعی محکم ایستادهایم
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب گفت: این دانشگاه دین اسلام را دین حق می داند و بر مواضع شیعی خود محکم ایستاده است، ولی با کمال احترام با دیگران مذاکره کرده و بر نقاط مشترک تکیه می کنیم.
* پذیرای دانشجویان اندونزی هستیم
رییس دانشگاه ادیان و مذاهب در پایان خطاب به علمای اندونزی خاطرنشان کرد: این دانشگاه اعلام آمادگی خود را برای پذیرش دانشجویان اندونزی به اطلاع علمای این کشور می رساند و با آغوش باز پذیرای آنها هستیم.