یکشنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۳ |۱۳ جمادی‌الثانی ۱۴۴۶ | Dec 15, 2024

استاد حوزه و دانشگاه گفت: نخستين امر براي پيشگيري از جرم، زدودن خرافه از جامعه است ضمن اينكه دين واقعي را بايد به مردم نشان داد.

به گزارش سرویس استان های مرکز خبر حوزه، آیت الله محقق داماد بعد از ظهر امروز در همايش «پيشگيري از وقوع جرم از ديدگاه قرآن» در دهکده ساحلی بندر انزلی برگزار شد، با تاکید بر ارائه دين صحيح، پاك و بي‌آلايش توسط قضات و روحانيت به جامعه اظهار داشت: تقوا و دين بايد در سايه شعور به مردم ارائه شود. و این دین  موجب تربیت صحیح جامعه می شود.

وی با اشاره به شخصیت های اخلاقی در گذشته افزود: الگوهاي اخلاقي كه در گذشته در جامعه وجود داشتند، امروزه كم شده‌اند.

آیت الله محقق داماد با بیان اینکه اخلاق از بين بردن هواي نفس و شكستن گناه است، اظهار داشت:  نسلي كه انقلاب را به‌پا داشته به پاس عفت، اخلاق و نتيجه 1400 سال تلاش روحانيت است و بايد مواظب باشيم آن را از بين نبريم.

وي خطر دين ناآگاهانه در جامعه را بيشتر از بي‌ديني معرفي كرد و بيان داشت: دين را بايد عميقاً شناخت و به مردم شناساند و در آن صورت آمار جرم و جنايت در جامعه كاهش مي‌يابد.

آیت الله محقق داماد، با تاكيد براينكه قضات بايد الگوي شجاعت، معرفت و اخلاق در جامعه باشند، گفت: اگر فساد درون جامعه قضايي رخنه كند، كشور از دست مي‌رود، لذا حفظ دستگاه قضا از هرگونه فساد لازم و ضروری است.

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha